Η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλάς με πικρόχολους και μικρόψυχους..

Γράφει η Ηρώ Αναστασίου.

Η σφαγή πάντα από εντός έρχεται. Γιατί όλα μα όλα είναι επιλογές μας. Οι φίλοι μας, οι σχέσεις μας, οι άνθρωποι που μας πλαισιώνουν, η δουλειά μας, η σχέση μας με τον εαυτό μας. Η σχέση μας με τον εαυτό μας λοιπόν. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.

Αν έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι δραματικές. Θα αρχίζουν και θα έχουν ημερομηνία λήξης, γιατί δεν σου αξίζουν.
Στην ουσία δεν πιστεύεις εσύ ότι αξίζεις γι αυτό και διαλέγεις ό,τι νά’ναι αρκεί να μην μένεις μόνος σου. Και πίστεψέ με δεν παίζει καθόλου ρόλο η εξωτερική εμφάνιση παρά η ψυχή που κουβαλάει ο καθένας μας ξεχωριστά.

Το πνεύμα μας, η παιδεία μας, ο χαρακτήρας μας. Ο σεβασμός που δίνεις σε όλα, αλλά κυρίως στον εαυτό σου. Γιατί αν σέβεσαι τον εαυτό σου αποζητάς πάντα το καλύτερο για σένα. Γιατί το καλύτερο σε πάει ένα βηματάκι πιο μπροστά κι όχι πίσω. Γιατί το καλύτερο σου δίνει ηρεμία και ασφάλεια. Γιατί το καλύτερο θα σε πετάξει στα σύννεφα κι όχι στα πατώματα.

See Also

Γιατί δεν αξίζει να μένεις στα πατώματα για κανέναν και τίποτα. Γιατί η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την ζεις με ότι καλύτερο υπάρχει δίπλα σου. Γιατί το αξίζεις ρε αδερφέ. Και μην ακούω το καραμελάκι που σου έμαθαν ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες.
Αν διάλεξες τους μαλάκες ή τις πουτάνες τότε κάτι δεν έκανες καλά εσύ.

Γιατί όλους εμείς τους διαλέγουμε και εμείς θα φταίμε αν βάλαμε όλο το σκυλολόι δίπλα μας. Άρα κάτσε να τα βρεις με τον εαυτό σου και πίστεψε σ’αυτόν. Πίστεψε ότι σου αξίζει το καλύτερο και αυτό να επιδιώξεις. Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαλιόμαστε αγαπημένοι μου.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top