Άντρας, είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που νομίζετε οι πολλοί!

Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος

Να χώσω; Θα χώσω!

Τώρα τι να σας πω; Τι να πω σε όλους εσάς που κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου; Τι αλήθεια μπορώ να πω σε εσάς που φάγατε το παραμύθι, ότι μόνο εσείς είστε οι ξύπνιοι και όλοι οι άλλοι είναι οι βλάκες, ότι μπορείτε να ξεγελάσετε τους πάντες και ότι είστε μια πιο ανώτερη φυλή από τους υπόλοιπους.
Μονό μια φράση μου έρχεται…”κούνια που σας κούναγε”!

Σήμερα θέλω να απευθυνθώ σε όλα εκείνα τα ρεζίλια του είδους μου, του ανδρικού είδους.
Τους ελεεινούς πέφτουλες, που θεωρούν ότι έχουν έρθει σε αυτόν τον κόσμο, με μοναδικό σκοπό, το πώς θα ρίξουν περισσότερες γυναίκες στο κρεβάτι τους. Αυτός ο σκοπός τους κάνει να νιώθουν γίγαντες, τεράστιοι, μοναδικοί και ακατανίκητοι (τρομάρα τους). Θεωρούν ότι αυτό τους κάνει σπουδαίους “άντρες” και άξιους εκπρόσωπους του αρσενικού φύλου. Θεωρούν ότι είναι πιο άντρες από τους υπόλοιπους και ότι έχουν μοναδικές ικανότητες που κανείς άλλος δεν έχει.

Είναι εκείνοι οι τσάμπα μάγκες, τα πεινασμένα αρπακτικά, οι ψευτοσπουδαίοι επιβήτορες, οι λιγούρηδες, που ζουν και βασιλεύουν ανάμεσα μας.
Είναι εκείνοι οι “άντρες”, που συνήθως έχουν σχέσεις, έχουν οικογένειες, έχουν μια γυναικά, που τους εμπιστεύεται και τους περιμένει. Και αυτοί χωρίς ίχνος σεβασμού και δίχως στοιχειώδης αξιοπρέπεια, σέρνονται ελεεινά και άθλια, πίσω από κάθε φουστάνι.
Είναι εκείνοι οι τύποι, οι καθ’ όλα εντάξει με την συνείδηση τους, οι σοβαροί απ έξω και καραγκιόζηδες από μέσα, οι ευυπόληπτοι διπλανοί μας, που το πρωί φορούν τα κουστουμάκια τους και το βράδυ ντύνονται κλόουν. Που σε καμιά συζήτηση με θηλυκό άνθρωπο δεν σηκώνουν το βλέμμα τους από τον λαιμό και πάνω. Που δυσκολεύονται να μαζέψουν τα σάλια τους και την αστεία τους εικόνα. Που στις γυναίκες λένε τα μεγαλύτερα ψέματα και στους άντρες τις πιο μεγάλες μαλακίες. Που ο λόγος τους δεν έχει καμιά βαρύτητα και ούτε ίχνος σοβαρότητας. Που επιβεβαιώνουν την άδεια ύπαρξη τους με τρόπο ανόητο και μικρούλικο σαν το μπόι τους.

Ναι! Σε εσάς μιλώ σήμερα.
Δεν χρειάζεται να κρύβεστε πίσω από τις “σοβαρές” προσωπίδες σας. Είστε τόσο εύκολα αναγνωρίσιμοι, που δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από το δάκτυλο σας.
Αρκεί κάποιος να δει τα εμετικά σχόλια σας κάτω από φωτογραφίες γυναικών στο διαδίκτυο. Αρκεί κάποιος να ακούσει τα σαχλά κοπλιμέντα σας που απευθύνονται σε γυναίκες. Τα οποία είναι του τύπου, ” από πότε οι άγγελοι κατεβήκαν στη γη”, ” τα ματιά μου δεν αντέχουν τόση ομορφιά” και ένα σορό τέτοιες αηδίες .
Αρκεί κάποιος να προσέξει την ατσαλάκωτη εικόνα σας που είναι μπροστά από την στραπατσαρισμένη ψυχή σας. Τα αμέτρητα κόμπλεξ που κουβαλάτε μέσα σας και τις ηλίθιες αρχές που ασπάζεστε.
Αρκεί μόνο να προσέξει τον τρόπο που καυχιέστε για το πως κοροϊδέψατε μια γυναίκα, πως την πήγατε στο κρεβάτι σας, πόσες ώρες την είχατε εκεί, τι ακριβώς της κάνατε, πως το κάνατε, με πόσες έχετε πάει και με πόσες σκοπεύετε να πάτε. Ποσό σπουδαίοι άντρες είστε και πόσο ουαου γκόμενοι.
Τίποτα άλλο έχετε να μας πείτε;

Λοιπόν εραστές της δεκάρας. Όλοι εμείς οι “λιγότερο άντρες” σε σχέση με εσάς, θέλουμε να σας ζητήσουμε μια μεγάλη χάρη.
Σας παρακαλούμε, μην μας γυρνάτε τα άντερα, μην μας κάνετε να ντρεπόμαστε για αυτό που μας γέννησε η μάνα μας. Μην μας εξιστορείτε με καμάρι όλες αυτές τις ανούσιες “κατακτήσεις σας”, γιατί δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για εμάς τους υπόλοιπους. Το αντίθετο! Σας βαριόμαστε κιόλας, για να μην πω ότι σας λυπόμαστε. Μην μας αναλύεται τις εξωγήινες σεξουαλικές επιδόσεις σας, τα υπερφυσικά προσόντα σας, και τα εξωπραγματικά νούμερα σας.

See Also

Έλεος!
Λυπηθείτε μας, γιατί έχουμε διαφορετική εντελώς άποψη για το τι είναι άντρας, από την δική σας. Και δεν μπορούμε ούτε να ακούμε, ούτε να βλέπουμε τα χάλια σας.

Γιατί, υπάρχει και μια άλλη θεωρία, που λέει ότι, άντρας είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είστε όλοι εσείς.

Αι σιχτίρ πια…σαχλαμάρες!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top