Το κορμί ζητάει πάντα το απωθημένο..

Γράφει η Γεώρα

Το κορμί ζητάει πάντα ό,τι δεν μπορεί να έχει, πόσο μάλλον όταν κάτι έχει ταμπέλα απωθημένου, εκεί οργιάζει το πάθος και σου τρώει τα σωθικά.
Και όσο πρέπει να κάνεις πίσω, τόσο το μέσα σου κόβεται στα δύο. Παλεύεις ανάμεσα σε πρέπει και θέλω. Παλεύει η λογική σου, με το πάθος. Κοντράρονται άσχημα. Τόσο που από την πολύ σκέψη, μπορείς να οδηγηθείς στην τρέλα. Όμως εσύ συνεχίζεις και ζητάς αυτό που είναι απαγορευμένο. Αυτό που δεν μπορεί να γίνει δικό σου. Μάλλον όχι, είναι καλύτερα να πούμε, αυτό που μπορεί να γίνει δικό σου, θέλει να γίνει δικό σου, είναι οριακά δικό σου, αλλά δεν πρέπει.
Και σε αυτή τη μικρή λέξη κρύβονται τόσα πολλά από πίσω. Όρια που βάζουμε ή μας έβαλαν. Ένας τρελός εγωισμός σε στιγμές θλίψης να μας δίνει δύναμη. Δάκρυα για κάτι που δεν αξίζει, δεν μας αξίζει. Γιατί αναθεματισμένα να ποζάρουν στο μυαλό σε πρώτη θέση. Και ένα κορμί να ζητά, να λαχταρά, να επιμένει, να περιμένει, να υπομένει. Ένα κορμί σκέτη λάβα που καίει από πόθο και πάθος, από ένταση και έλξη.
Χείλη που αποζητούν σωτηρία από το μαρτύριο της αναμονής, καρδιές που χτυπάνε ανεξέλεγκτα σε ένα τυχαίο άγγιγμα, μούδιασμα και ανατριχίλα. Σημεία του σώματος που φωνάζουν πως είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν σημάδια που θα υπογράψουν το «μου ανήκεις» .
Λέξεις γεμάτες έκσταση που σιγοψιθυρίστηκαν όταν για λίγο περάστηκαν τα όρια. Ένα μαζί που διαρκεί λίγο, ένα για πάντα που φοβίζει, μια αγκαλιά για το τέλος και ένα βασανιστικό άρωμα μαζί με ελκυστικές αναμνήσεις για να συντροφεύουν μέχρι την επόμενη φορά του λάθους-πάθους! Μέχρι το επόμενο, δεν μπορώ να σε έχω!
Μια λογική που σε πυροβολεί εξ’επαφής και πετυχαίνει τη συνείδησή σου. Μια ενοχή που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς. Λίγος φόβος, αρκετό μίσος. Απορία για εκείνη τη στιγμή που ήθελε να γεννηθεί, ενώ δεν έπρεπε.
Και το κορμί ενώ ξέρει το σωστό, ενώ ξέρει, επιλέγει να υποφέρει, γιατί δεν μπορεί έτσι εύκολα να διαγράψει, να προσπεράσει. Ένα κορμί γεμάτο πάθος, έρμαιο των ενστίκτων και του έρωτα που μάχεται με τη λογική και δέχεται πισώπλατα μαχαιριά από ένα απωθημένο. Και εσύ στη μέση για να δεις ποιος θα νικήσει. Από ποιον τελικά θα επιλέξεις να πονέσεις!

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top