Ο δικός μου ο ήρωας, είναι δίπλα μου κάθε μέρα.. κάτω από όλες τις συνθήκες!

Γράφει η Λιάνα Ζαφειράτου

Την Λώλα από την φωτιά ποιος θα την βγάλει; Ο Carnation που έχει δύναμη μεγάλη… Έτσι έλεγε μια παλιά διαφήμιση. Ένα αγόρι βλέπει στον ύπνο του ότι σώζει τον κόσμο και στο τέλος της μέρας μαζεύει την κάπα του superman και πάει στο σπίτι του στην αγκαλιά της καλής του. Ένα κορίτσι ονειρεύεται ότι την σώζει ο Batman και στο τέλος της μέρας αφού ταχτοποιήσει προσεκτικά τη στολή του στην ντουλάπα του κουρνιάζουν αγκαλιά στο κρεββάτι τους.
Το πρωί ξυπνάνε το αγόρι και το κορίτσι, κοιτάνε δίπλα τους και συνειδητοποιούν ότι η ζωή δεν είναι όπως το όνειρο, δεν υπάρχουν ο Superman και ο Batman δεν υπάρχουν, ούτε οι υπερφυσικές τους δυνάμεις, τουλάχιστον όχι όπως στις ταινίες. Απογοητεύεται το αγόρι που δεν μπορεί να δώσει στο κορίτσι όλα αυτά που μπορεί ο Superman, απογοητεύεται το κορίτσι που δεν έχει δίπλα της τον Batman.
Στη δική μου φαντασία ο δικός μου υπερήρωας κάνει απλά καθημερινά πράγματα. Μου κρατάει το χέρι όταν δεν είμαι καλά. Πάμε μια βόλτα (όχι με το….Batmobile) με τα πόδια, με το μηχανάκι άντε με το αμάξι στο τσακίρ κέφι!
Στη δική μου φαντασία και στα δικά μου τα ζόρια η υπερδύναμη του δικού μου υπερήρωα είναι η αγκαλιά του και μια κούπα ζεστός καφές ακριβώς όπως μ’ αρέσει φτιαγμένο από τα χέρια του.
Στη δική μου φαντασία ακόμα και όταν όλα είναι καλά κάνει την πραγματικότητα μας ακόμα καλύτερη με ένα χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο που είναι για μένα μόνο, δικό μου κατά δικό μου!
Στα δικά μου τα μάτια ήρωας είναι αυτός που βρίσκεται δίπλα μου κάθε μέρα. Κάνει απλά καθημερινά πράγματα που κάνουν τη ζωή μας απλή και όμορφη κάθε μέρα. Κατεβάζει τα σκουπίδια (αν και γκρινιάζει λίγο αλλά το κάνε!), βοηθάει όπου μπορεί στην κουζίνα (ναι το ξέρω ότι κάποια φαγητά τα κάνει καλύτερα!).
Στο τέλος της μέρας κουρνιάζουμε στον καναπέ μας και για μένα η μαγική του κάπα είναι αυτή η αγκαλιά του. Όταν ξυπνήσω το πρωί θα είναι ακόμα εκεί και θα φτιάξω καφέ για τον ήρωά μου που είναι εδώ κάθε μέρα ακόμα και αν κάποιες μέρες γκρινιάζω λίγο (….οκ κάποιες μέρες γκρινιάζω πολύ!).
Εγώ αυτόν τον ήρωα θέλω δίπλα μου, εσείς μείνετε αγκαλιά με τους χάρτινους ήρωες της Marvel….

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top