Ο άνθρωπος που σε πρόδωσε, δεν αγαπούσε εσένα, αλλά όσα του πρόσφερες..

Γράφει ο Ηλίας Μαυρόπουλος

Κάποιοι άνθρωποι λένε πως είναι δυνατοί.
Κάποιοι άνθρωποι, λοιπόν, πιστεύουν πως είναι δυνατοί και μπορούν με λίγο χρόνο μοναξιάς, όπως λένε, να ξεπεράσουν έναν απρόσμενο έρωτα, που έτσι ξαφνικά εμφανίστηκε στην ζωή τους.

Σε αγαπώ, σε νοιάζομαι, λένε, όμως δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό και γι’ αυτό φεύγω, λένε. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω για όλη αυτήν την κατάσταση και λυπάμαι για ότι σου προκαλώ, λένε, και γι΄αυτό φεύγω. Άλλωστε, έχω πονέσει στο παρελθόν πολύ και άργησα να το ξεπεράσω. Βλέπεις, με πρόδωσε ο άνθρωπος, που αγαπούσα και με αγαπούσε. Και απορώ ακόμα και σήμερα, πού βρήκε την δύναμη να μου το κάνει αυτό. Και φοβάμαι πολύ επίσης, γιατί αλήθεια σε αγαπώ και σε νοιάζομαι. Γι’ αυτό φεύγω, λένε.

Άκου λοιπόν τώρα και εμένα.
Δεν έχεις ιδέα από έρωτα, δεν έχεις καν ιδέα από πραγματική αγάπη και αν νομίζεις ότι μπορεί ο άνθρωπος που σε αγαπάει να σε προδώσει τόσο εύκολα, κάνεις τεράστιο λάθος. Δεν αγαπούσε εσένα πραγματικά, αγαπούσε αυτά που του πρόσφερες απλόχερα τα βράδια που συναντιόσασταν. Και μόλις χόρτασε από το κορμί σου, σε πρόδωσε, έτσι απλά…

See Also

Και εσυ που νόμιζες ότι σε αγαπουσε!!!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top