Εσύ κι εγώ, σύμμαχοι δεμένοι με αγάπη αληθινή!

Γράφει η Βάσω Θεοδωρίδου

Ο καιρός περνάει και εμείς αντί να βυθιζόμαστε στη συνήθεια και τη ρουτίνα δενόμαστε όλο και περισσότερο. Μαθαίνουμε συνέχεια ο ένας τον άλλον και κάθε μέρα διαπιστώνουμε το πόσο μοιάζουμε.

Καταλαβαίνουμε ότι γεννηθήκαμε για να συναντηθούμε και για να κάνει ο ένας τη ζωή του άλλου πιο όμορφη και δημιουργική.Είμαστε πάντα το στήριγμα ο ένας του άλλου, είμαστε το φως και η ελπίδα του τις στιγμές που νιώθει ότι δεν συμβαίνει τίποτα καλό στη ζωή του.

Μαζί χέρι χέρι αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα οποιαδήποτε δυσκολία βρίσκουμε μπροστά μας.

Γιατί εγώ και εσύ είμαστε η καλύτερη ομάδα αλλά και οι καλύτεροι σύντροφοι. Γιατί ξέρουμε να σεβόμαστε,να εκτιμάμε,να εμπιστευόμαστε και να ζούμε την κάθε στιγμή σαν τελευταία.

Γιατί εμείς την “ιδανική” μας σχέση τη βασίσαμε σε θεμέλια που επιθυμούσαμε και συνεχίσαμε να τη χτίζουμε με υλικά που θα την έκαναν να κρατήσει.

Γιατί αυτό ήταν δικό μας και μόνο εμείς θα είχαμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλα και δεν θα μπορούσε κανείς άλλος να εμπλακεί και να χαλάσει αυτό που με κόπο, υπομονή και θέληση δημιουργήσαμε. Και εγώ για όλα αυτά σε ευχαριστώ.

Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και με έκανες να καταλάβω τι πάει να πει αληθινή αγάπη.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top