Μην ψάχνεις κάποιον να σε γεμίσει, βρες εκείνον που θα σε αγαπήσει γι’αυτό που είσαι..

Γράφει η Ελένη Σάββα

Το θέμα είναι να είσαι εκεί. Το θέμα είναι να ερωτεύεσαι. Το θέμα είναι να είσαι άνθρωπος! Είσαι;
Μην συμβιβάζεσε με τα λίγα. Ποτέ! Ο άνθρωπος θέλει ένταση και άκρα για να ζήσει. Ωραία η ηρεμία, μα αν δεν συνοδεύεται από συχνό ενθουσιασμό δεν αξίζει τίποτα.
Γι’αυτό σου λέω, το θέμα είναι να είσαι εκεί. Πάντα, με τον τρόπο σου. Να αγκαλιάζεις συχνά. Να χαμογελάς συχνά. Να ερωτεύεσαι απόλυτα! Κι όταν ερωτεύεσαι, να το απολαμβάνεις. Να πετάς στα σύννεφα όταν νιώθεις όμορφα. Να ζεις τις στιγμές σου με θάρρος!
Το ξέρεις καλά, το πιο σημαντικό είναι ν’αγαπάς τον εαυτό σου. Η πιο μοναδική σχέση που θα έχεις σε όλη σου τη ζωή, θα είναι με τον εαυτό σου. Γι’αυτό σου λέω, αγαπά τον. Φρόντιζε τον πολύ και συνέχεια. Κάνε όσα σου αρέσουν!
Πήγαινε εκδρομές μόνος, κλείσε τα μάτια, ονειρέψου, ζωγράφισε, τραγούδα, γράψε, κάνε ότι πραγματικά κάνει την ψυχή σου να αγαλιάζει!
Θα νιώσεις πανέμορφα και μαγικά. Θα έχεις μέσα σου τόση αγάπη, δυνατή να καλύψει όλα σου τα κενά.
Κι όταν ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα, θα είσαι ολόκληρος. Δεν θα περιμένεις από κανένα να σου καλύψει κενά. Θα είσαι έτοιμος να ζήσεις και να αγαπήσεις αληθινά.
Μην ακούς που λένε πως βρίσκουμε το άλλο μας μισό, πως ο άλλος μας γεμίζει τα κενά. Μην ψάχνεις κάποιον να σε γεμίσει. Ψάξε κάποιον που είναι ικανός να αγαπήσει. Κάποιον που είναι ικανός να είναι εκεί! Δίπλα σου, στα καλά και στα όμορφα, στα άσχημα και τις ανασφάλειες. Ψάξε κάποιον που θα κοιτάζετε μαζί τον ίδιο ουρανό.
Άρχισε να ζεις πιο θετικά. Να απολαμβάνεις την ζωή έτσι ακριβώς όπως είναι. Με τα θετικά και τα αρνητικά της. Δεν είναι παραμύθι, μα είναι όμορφη. Ξέρεις πότε γίνεται ακόμα πιο όμορφη; Όταν αγαπάμε. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι. Όταν χαμογελάμε με την ψυχή μας!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top