Αυτή τη χρονιά, εύχομαι όλα να πάνε καλά

Γράφει η Λία Ευαγγελίδου

Χριστούγεννα. Για κάποιους υπέροχες μέρες, για κάποιους άλλους καταθλιπτικές. Μα γιατί  λείπουν αγαπημένα πρόσωπα, που θα θέλαμε να είναι δίπλα μας αυτές τις μέρες, μα γιατί κάποιοι δίνουν μάχη για την ζωή τους και θα τους βρει ο νέος χρόνος μέσα σε ένα νοσοκομείο, μα γιατί κάποιοι απλά προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Αγάπη και προσευχή για όλους εκείνους, λοιπόν.

Για όλους εκείνους, που κάποιος δικός τους άνθρωπος είναι ψηλά. Να ξέρετε πως οι άνθρωποι δεν ξεχνιούνται πάρα μόνο εάν τους βγάλεις από την καρδιά σου. Κι εμείς πάντα θα τους έχουμε εκεί φυλαγμένους και είμαι σίγουρη ότι κι εκείνοι είναι πάντα δίπλα μας, και μας προστατεύουν. Για όλους εκείνους, που η ψυχή τους καλύπτεται από ένα πέπλο θλίψης. Για όλους εκείνους, που το χαμόγελο στέκεται μετά βίας στο πρόσωπο τους. Για όλους εκείνους που πονάνε.

Για όλους εκείνους μια προσευχή, να τους πάνε όλα κατ’ ευχήν. Το νέο έτος να τους φορέσει στα χείλη χαμόγελα καρδιάς. Το νέο έτος να διώξει μακριά τις πίκρες τους. Το νέο έτος να φέρει σε όλους ελπίδα για κάτι πιο όμορφο.

Κι εμείς σε όλους αυτούς ευχόμαστε να είναι πάντα καλά, να τα καταφέρουν και μέσα από την προσευχή μας να στείλουμε την αγάπη μας και όσο μπορούμε με όποιον τρόπο μπορούμε να στηρίζουμε ανθρώπους που το χρειάζονται.

See Also

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία σε όλους μας. Μα πιο πολύ σε εκείνους που παλεύουν.
Η σκέψη μας είναι κοντά σας. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Και θα πάνε.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top