Blog

Ξέρετε γιατί ο Jeff Bridges αρέσει σε όλες τις γυναίκες; Γιατί εκτός από κούκλος, γοητευτικός, πλούσιος, διάσημος και ταλαντούχος, είναι παντρεμένος με την ίδια γυναίκα εδώ και 40 χρόνια. Την παντρεύτηκε, έγινε διάσημος και συνεχίζει μαζί της. Η Susan Geston θεωρείται ίσως η πιο τυχερή γυναίκα στο Hollywood που έχει αυτόν τον άντρα.

Μπορεί να έχει περάσει τα 65, αλλά βρίσκεται μια από τις καλύτερες φάσης της καριέρας του. Έχει ωριμάσει θαυμάσια, έχει ένα Oscar στο ράφι της βιβλιοθήκης του, και οι ρόλοι πέφτουν βροχή κάθε χρόνο. Δεν χρειάζεται πια να κυνηγήσει κανέναν. Όλοι τώρα τον θέλουν και εκείνος το απολαμβάνει.

ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, HOLLYWOOD, JEFF BRIDGES, ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Ο Jeff Bridges, προέρχεται από γνωστή οικογένεια υποκριτικής και έχει δουλέψει από παιδάκι με τον πατέρα του Lloyd Bridges και τον αδερφό του Bo Bridges στο τηλεοπτικό Sea Hunt, στα τέλη της δεκαετίας του ΄50. Μέσα στην δεκαετία του ’60 πήρε κάποιους ακόμα ρόλους, αλλά από τα ‘70’ς άρχισε να παίρνει μεγαλύτερους ρόλους και να γίνεται γνωστός. Το The Last Picture Show, 1971 ήταν μία από αυτές, που μπορεί να απέτυχε εισπρακτικά αλλά τον έκανε γνωστό στο κινηματογραφικό κύκλωμα. Έτσι άρχισαν να τον ζητούν οι σκηνοθέτες.

Μερικές ακόμα από τις ταινιές του είναι: Η Μεγάλη Ληστεία της Μοντάνα 1974 με τον Clint EastwoodTron, 1982, Starman, 1984, Against All Odds, 1984Η Άκρη του Νήματος 1985 με τηνGlen CloseThe Morning After, 1986 με την Jane FondaThe Fabulous Baker Boys με τηνMichelle PfeiferΟ Βασιλιάς της Μοναξιάς (The Fisher King, 1991)Σχέση Ζωής (Fearless, 1993),Ο Καθρέφτης Έχει Δυο Πρόσωπα (The Mirror Has Two Faces, 1996)Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998)Η Αντιπρόεδρος (The Contender, 2000)Το Μεγάλο Φαβορί (Seabiscuit, 2003) και Iron Man , 2008. Το 2009 κέρδισε το Oscar Α΄αντρικού ρόλου για την ταινία Crazy Heart. Το 2010 πήρε την έκτη του υποψηφιότητα για Oscar για την ταινία True Grit.

ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, HOLLYWOOD, JEFF BRIDGES, ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Παρότι εργάζεται λοιπόν σε μια βιομηχανία που είναι γνωστή για τα διαζύγια της και παρ’ όλο που είναι όμορφος, πλούσιος και διάσημος, ποτέ δεν σκέφτηκε να χωρίσει ή να κοιτάξει άλλη γυναίκα. Είναι όπως είπα και πιο πάνω παντρεμένος με την σύζυγό του Σούζαν εδώ και 40 χρόνια. Διάβασα μια συνέντευξη του, που πιστεύω ότι τις γυναίκες αναγνώστριες του blog θα τις ενθουσιάσει. Τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, που αποδίδει την επιτυχία του γάμου του, και εκείνος επεσήμανε τρεις λόγους:

Λόγος πρώτος: Το να αγαπάς κάποιον σημαίνει να τον στηρίζεις. Πράγμα που σημαίνει ότι η γυναίκα μου επί 40 χρόνια, συν δύο χρόνια της γνωριμίας μας πριν το γάμο, με στήριξε, με υπόμεινε, με φρόντισε, με νοιάστηκε, και πάνω απ’ όλα με ανέχτηκε.

Λόγος δεύτερος: Μερικά μικροπράγματα, όπως να ρωτάς πώς πήγε η μέρα της, είναι πολύ σημαντικά σε μία σχέση. Είναι βασικό να ξεχωρίζεις τη δουλειά σου από την οικογένειά σου και να την κρατάς μακριά. Ένα από τα πράγματα που προσπαθώ να κάνω σε καθημερινή βάση είναι να τηλεφωνώ στη γυναίκα μου για να τη ρωτήσω τα νέα της. Όταν αναγκάζεσαι να βρίσκεσαι μακριά από το αγαπημένο σου πρόσωπο για καιρό, όπως συμβαίνει όταν έχω γυρίσματα, η σχέση θα ατροφήσει αν δεν ενδιαφερθείς για τα καθημερινά, τα ασήμαντα μικροπράγματα.

Λόγος τρίτος: Η αμοιβαία αγάπη. Και τι είναι η αγάπη; Ανοιχτό μυαλό, κατανόηση, ευγένεια, καλοσύνη…. και βέβαια όλα αυτά θέλουν δουλειά. Όλοι έχουμε μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά. Πρέπει αυτό να το αναγνωρίσεις στον άλλο. Να συνειδητοποιήσεις ότι ο καθένας πρέπει να έχει την προσωπική του ιστορία σε κάθε δεδομένη στιγμή. Να ξέρεις ότι ο καθένας έχει την δική του εκδοχή της πραγματικότητας και αυτό να το σέβεσαι.

Μετά απ’ όλα αυτά πείτε μου, κυρίες μου, ποια δεν θα ήθελε αυτόν τον άντρα δίπλα της 40 χρόνια;

ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, HOLLYWOOD, JEFF BRIDGES, ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr, Nikos On Line

Με την γυναίκα του Susan Geston, τότε και τώρα

Πηγή