Θέλει δύναμη και αντοχές για να ερωτευτείς μια ντόμπρα γυναίκα..

Γράφει η Μαρία Κοψιδά

Αν είσαι ανασφαλής, σου εύχομαι να μην ερωτευτείς γυναίκα φιλόδοξη με όραμα και προοπτική. Να μην ερωτευτείς γυναίκα που αγαπάει τη δουλεία της, ούτε γυναίκα που εργάζεται σκληρά.

Αν δεν είσαι δυναμικός, σου εύχομαι να μην ερωτευτείς γυναίκα ανεξάρτητη, αυτόνομη. Να μην ερωτευτείς γυναίκα που βγάζει τα δικά της χρήματα.

Αν δεν έχεις κύρος, να μην ερωτευτείς γυναίκα μορφωμένη, γυναίκα που διαβάζει βιβλία και γυναίκα ενημερωμένη πάντα για την επικαιρότητα. Να μην ερωτευτείς γυναίκα που έχει άποψη για όλα.

Σου εύχομαι να μην ερωτευτείς γυναίκα ταξιδιάρα, γυναίκα που αγαπάει τη ζωή και που συνεχώς χαμογελάει, αν είσαι μίζερος.

Να μην ερωτευτείς γυναίκα που είναι ειλικρινής και ντόμπρα, αν δεν αντέχεις την αλήθεια.

See Also

Να μην ερωτευτείς γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, χαμηλών τόνων, γυναίκα αυστηρή, ούτε γυναίκα που είναι κυρία του εαυτού της, αν δεν θες να είσαι πιστός και αφοσιωμένος.

Να μην ερωτευτείς γυναίκα αξιοπρεπή, γυναίκα που θα σε φροντίζει και δε θα σου βάζει όρια, γυναίκα που θα έχει πάνω απ’ όλα την υπερηφάνεια της, αν δεν μπορείς να τη σέβεσαι και να την αγαπάς όπως της αξίζει.

Αν δεν είσαι ισχυρός και δυνατός, μην ερωτευτείς μια τέτοια γυναίκα γιατί ποτέ δεν θα επιστρέψεις από αυτήν.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top