Όταν η σχέση έχει γερές ρίζες, δεν φοβάται τις θύελλες

Γράφει η Φλώρα Σπανού

Μία σχέση για να αντέξει χρειάζεται γερές βάσεις, γερά θεμέλια. Χρειάζεται μεταξύ των άλλων βαθιά και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Επίσης, χρειάζεται και πίστη.

Γιατί ναι μεν όλα στην αρχή μπορεί  να ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις όμως κάπου στην πορεία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της στο προσκήνιο και η πρώτη μπόρα. Και τότε θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια σε αυτή  την σχέση. Θα φανεί το αν είναι δυνατή για να προχωρήσει ή όχι.

Όταν η αγάπη υπερισχύει και όταν ο εγωισμός υποχωρεί τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.

Το να πιστεύεις στη σχέση σου θεωρώ πως είναι ότι πιο σημαντικό. Γιατί αν δεν πιστεύεις σε αυτήν τότε γιατί να είσαι ακόμη μέσα σε αυτήν;

Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων είναι δύσκολες και πολύπλοκες πόσο μάλλον ανάμεσα στα ζευγάρια και ειδικά στα νέα ζευγάρια.

Όμως, όταν το ζευγάρι είναι ενωμένο, όταν και οι δύο μαζί προσπαθούν για την διατήρηση αυτής της σχέσης τότε τα πάντα είναι πιο πιθανά. Τότε η σχέση έχει τα καλύτερα θεμέλια για να συνεχίσει την πορεία της προς το μέλλον.

See Also

Το να πιστεύεις στην σχέση σου, ειδικά την σημερινή εποχή είναι ένα πράγμα πολύ δύσκολο και πολύ λίγοι είναι εκείνοι που το καταφέρνουν.  Συνήθως, οι περισσότεροι τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία. Ο χρόνος είναι πολύτιμος ειδικά όταν είσαι και σε μία ηλικία που δεν σου επιτρέπει να κάνεις άλλα λάθη. Σε αυτή την περίπτωση μόλις κάτι ξινίσει την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.

Όμως, είναι πολύ σημαντικό να πιστεύεις στην σχέση σου. Γιατί όταν πιστεύεις σε αυτήν τότε αυτό σημαίνει πως αξίζει να είσαι μέσα σε αυτήν. Και πιστεύεις πως ότι και αν προκύψει στην πορεία θα είστε και οι δύο μαζί ενωμένοι για να το αντιμετωπίσετε. Πιστεύεις πως ότι κι αν γίνει μαζί θα το καταφέρετε. Γιατί η αγάπη, η πίστη και η θέληση όλα τα νικούν. Όσα και όποια εμπόδια και αν βρεθούν στον δρόμο αυτής της σχέσης, όσες φουρτούνες και αν έρθουν να σας πνίξουν, εσύ ξέρεις πως θα έχετε την αγάπη σας για σωσίβια λέμβο. Και η πίστη θα είναι ο φάρος που θα σας οδηγεί στον σωστό δρόμο.

Φαντάζει δύσκολο, πολύ, μα αυτό δεν σημαίνει πως είναι και ακατόρθωτο. Όταν πιστεύεις σε κάτι αξίζει να προσπαθείς για αυτό. Και τότε όλα εκείνα που φαντάζουν αδύνατα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top