Υπάρχουν άντρες κι είναι εκεί έξω, μήπως εσύ είσαι τελικά που δεν υπάρχεις;

Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος

Υπάρχουν άντρες που ότι και να κάνεις φτηνό μου κοριτσάκι, δεν θα σου ρίξουν δεύτερη ματιά, μια φόρα θα σε κοιτάξουν, θα δουν τι είσαι και θα γυρίσουν το βλέμμα τους αλλού.
Υπάρχουν άντρες σου λέω κοριτσάκι, που για να πας μαζί τους, έστω και για ένα βράδυ, δεν τους αρκεί ο καλοσχηματισμένος σου ποπός, ούτε το πλούσιο μπούστο σου, θέλουν και κάτι άλλο, που εσύ δυστυχώς δεν το έχεις.
Υπάρχουν άντρες, που δεν ξέρω αν είναι πολλοί ή λίγοι, δεν έχω κάνει απογραφή, που όμως σε βλέπουν σαν κάτι αόρατο ή αν τους είσαι ορατή, θα είσαι για πολύ συγκεκριμένο λόγο και χρήση.
 
Εγώ επιμένω κι ας διαφωνείς κι ας εκνευρίζεσαι, υπάρχουν άντρες, κι ας λες εσύ το αντίθετο φθηνούλα μου, που τα παντελόνια τους δεν τα έχουνε για σένα, τα έχουνε πρώτα για αυτούς, κι ύστερα για όσες τα αξίζουν.
Που πιστεύουν πως η ζωή έχει ρόλους και πρέπει τα αρσενικά να είναι αρσενικά και τα θηλυκά γυναίκες, με τα ουδέτερα, τα ερμαφρόδιτα και τα ότι να ΄ναι, δεν έχουν σχέσεις.
Που έχουνε αρχές και εσύ δεν ήσουνα, δεν είσαι και δεν θα είσαι στις αρχές τους.
Που αγαπάνε, όμως εσύ δεν την αξίζεις την αγάπη τους κι έτσι σε βάζουνε στο περιθώριο ή σε αφήνουν στους άλλους, που είναι σαν κι εσένα.
Που ερωτεύονται, αλλά εσύ έχεις μπερδέψει τον έρωτα με το πήδημα κι έτσι δεν θα τους συναντήσεις ποτέ και πουθενά, και θα έρχονται οι άλλοι κι απλά θα σε πηδάνε.
 
Υπάρχουν άντρες κοριτσάκι, κι ας σκούζεις από ΄δω και από εκεί ότι οι άντρες χάθηκαν, εσύ είσαι η χαμένη.
Άντρες που ονειρεύονται πραγματικές γυναίκες και πάντα αυτές θα αναζητάνε, τι να σε κάνουνε εσένα καημενούλα;
Άντρες που λένε αλήθειες και δεν τα μασάνε τα λόγια τους κι ότι έχουν να σου πούνε θα στο πούνε μες στα μούτρα, τι ξέρεις από αλήθειες κι από μούτρα εσύ;
Άντρες που έχουν τα χέρια τους κλειστά και τα ανοίγουν μόνο όταν βρουν αυτή που τους ταιριάζει, τι να ταιριάξουνε με εσένα και τι νομίζεις ότι έχεις να τους δώσεις;
Άντρες που έχουνε στο βλέμμα τους φωτιές και ψάχνουν κάτι όμορφα εύφλεκτο για να ενωθούν μαζί του, τι ξέρεις από ένωση εσύ, που είσαι συνέχεια δυο ποδιά ανοιχτά κι ένα κλειστό κεφάλι;
 
Υπάρχουν άντρες σου λέω κοριτσάκι, το ότι δεν έρχονται σε εσένα, δεν φταίει που δεν υπάρχουν, φταίει που δεν έχεις κάτι να τους δώσεις, φταίει που την βλέπουν την ασχήμια της ψυχής σου, φταίει που εσύ δεν ψάχνεις για άντρες, ψάχνεις για σπόνσορες, για θύματα κι αντράκια, γιατί αυτά σου πρέπουνε κι αυτά θα προσελκύεις.
 
Έλα, πες το μαζί μου, μπας κι επιτέλους το χωνέψεις…
Υπάρχουν άντρες κι είναι εκεί έξω, εσύ είσαι τελικά αυτή που δεν υπάρχει.

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top