Την ζωή να την μετράς με τις στιγμές που αγάπησες, χωρίς όρους κι όρια!

Γράφει η Ελένη Σάββα

Είναι παράδεισος ο κόσμος μας. Αυτό να θυμάσαι. Κι αν δεν είναι, θα τον κάνουμε εμείς.
Ο ήλιος ανατέλλει κάθε μέρα και μας υπενθυμίζει σταθερά πως η ζωή συνεχίζεται ότι κι αν συμβαίνει και πως η δύναμη βρίσκεται μέσα μας.
Αγκάλιασε τον εαυτό σου. Είσαι ο μόνος​ που μπορεί να το κάνει ολοκληρωτικά. Αγάπα τον εαυτό σου, είσαι ο μόνος που μπορεί να το κάνει απόλυτα αληθινά.

Μην σε νοιάζουν τα σύννεφα, θα φύγουν. Η ζωή δεν είναι μονάχα μαύρο και άσπρο. Απόλαυσε τα χρώματα που υπάρχουν ενδιάμεσα!
Κι αν δεν μπορείς να χορέψεις στη βροχή, τότε απλά περπάτα. Μονάχα μην μείνεις αδρανής. Να περιμένεις τον ήλιο, μα να μην ζεις μόνο όταν αυτός λάμπει.

Να είσαι εκεί για σένα.Να υπάρχεις για σένα.Πριν κάνεις τα πάντα για τους γύρω σου, κάνε τα πάντα και για τον εαυτό σου.Οι άνθρωποι φεύγουν. Απερίσκεπτα, απροσδόκητα, άθελα, εσκεμμένα. Σημασία έχει πως πάντα κάποιος με κάποιο τρόπο θα φεύγει. Και τότε θα είσαι εσύ και ο ήλιος, εσύ και η βροχή.

See Also

Μην απορείς ποτέ που οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν ξαφνικά. Όλοι δίνουν τις μάχες τους, όλοι δοκιμάζουν τα όρια τους. Εσύ να είσαι σίγουρος μόνο για τον εαυτό σου! Καλώς ή κακώς, είναι το μόνο που μπορείς να ελέγξεις. Για τα υπόλοιπα, η ζωή ξέρει τι κάνει. Να έχεις εμπιστοσύνη σε σένα, στη ζωή και να είσαι περήφανος. Κανένα γεγονός δεν είναι τυχαίο, τίποτα δεν θα σε αφήσει ανέγγιχτο. Φρόντισε να αγαπάς χωρίς όρους και όρια, να ζεις την κάθε στιγμή και όλα θα πάνε καλά…

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top