Μπράβο σου! Κατάφερες και την έχασες..

Γράφει η Λία Ευαγγελίδου

Ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα πολλές φορές, η αγάπη όμως θα το κάνει μια φορά. Ξέρεις λένε, πως όταν ο Θεός θέλει να σώσει έναν άνθρωπο του στέλνει κάποιον να τον αγαπήσει. Αλίμονο σε αυτόν που δεν θα εκτιμήσει το δώρο αυτό. Σαν έρθει αυτός ο άνθρωπος και σε αγαπήσει πραγματικά, μην τον απογοητεύσεις. Γιατί τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

Με τα χρόνια θα καταλάβεις ότι ποτέ στην ζωή δεν βρίσκεις το ίδιο άτομο δύο φορές. Βλέπεις το αναμνηστικό που μένει όταν αγαπάς κάποιον και τον χάνεις, είναι ένα κενό. Ένα κενό που δεν θα μπορέσεις ποτέ να καλύψεις.  Όταν το καταλάβεις αυτό θα είναι πολύ αργά.

Θα εισαι ο ηθικός αυτουργός της απόλυτης μοναξιάς σου. Γιατί η φυγή του ανθρώπου αυτού από τη ζωή σου ήταν αποκλειστικά έργο δικό σου.
Γιατί το κενό στο κρεβάτι σου θα το γεμίσεις, την ψυχή σου όμως ποτέ. Γιατί όταν κοιτάς το είδωλο σου στον καθρέπτη όσο και να προσπαθείς να το κοροϊδέψεις,εκείνο θα σου φωνάζει “πάρτα μαλάκα”,με τη συνοδεία του βραβείου της ανοιχτης παλάμης. Γιατί όσο και να γελάς, το γέλιο σου θα είναι ψεύτικο, πικρό. Γιατί μόνο με αυτόν τον άνθρωπο δίπλα σου έλαμπαν τα μάτια σου. Γιατί μόνο με αυτόν τον άνθρωπο έκανες έρωτα, και ανατρίχιαζε κάθε χιλιοστό του κορμιού σου.

Μόνο με αυτόν τον άνθρωπο το σ’αγαπώ που φώναζες ήταν βγαλμένο από τα βάθη της καρδιάς σου. Μπράβο μαλάκα, κι από μένα. Γιατί κατάφερες και κατέστρεψες το απόλυτο που ζούσες. Γιατί δεν κράτησες την μοναδική αγάπη της ζωής σου. Κοίτα τη τώρα. Ακόμα και τα χαμόγελα που χαρίζει τώρα σε κάποιον άλλο, είναι δικό σου φταίξιμο.

Διότι υπήρχε κάποιος που περίμενε το λάθος σου, το εκμεταλλευτηκε και κέρδισε. Κι όσο κι αν λες πως την αγαπάς, τώρα είναι αργά.
Να θυμάσαι τα λόγια της μόνο. Η αγάπη δεν πονάει. Γιατί άνθρωπε όταν κουμπώνεις σε μια αγκαλιά, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί στην συνέχεια.
Τώρα που το κατάλαβες αυτό, εκείνη είναι μακρυά. Τα δεδομένα γίνονται ζητούμενα. Κι αυτό σου το είχε πει. Δεν την άκουσες.

Παρατήρησε από μακρυά την ευτυχία της, γιατί τώρα δεν είσαι μέρος αυτής. Κοίτα τη πώς χαμογελάει! Είναι ήρεμη, είναι χαρούμενη. Κοίτα πώς λάμπουν τα μάτια της κοιτώντας κάποιον άλλο! Και πριν βιαστείς να την κακόχαρακτηρισεις ακόμα μια φορά, θυμίσου ότι οι πράξεις σου την οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στην αγκαλιά κάποιου άλλου.

See Also

Βλέπεις εκείνος τιμάει τα δώρα που του στέλνονται. Βολέψου σε τρύπιες αγκαλιές τώρα. Κλεινε τα μάτια όταν ξαπλώνεις στο κρεβάτι με άλλη και φαντάσου ότι κρατάς το δικό της κορμί στην αγκαλιά σου. Όταν φιλάς κάποια άλλη κλείνε πάλι τα μάτια, γιατί την γλύκα του δικού της φιλιού δεν θα την ξανανιώσεις. Και όταν την δεις χερι – χέρι με τον άλλο, όταν την δεις να ακουμπάει το κεφάλι της στον ώμο του κι εκείνος φιλάει τρυφερά τα δύο της ματιά, τοτε πες στον εαυτό σου το παρακάτω.

Μπράβο μαλάκα που την έχασες.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top