Κι οι κολλητοί ερωτεύονται

Γράφει η Ιωάννα Βασιλειάδου

Τον να είσαι φίλος με κάποιον δεν σε αναγκάζει να παραμείνεις για πάντα σ΄αυτήν την κατάσταση. Η φιλία υπάρχει περίπτωση να εξελιχθεί σε έρωτα.

Μπορεί να γνωρίζεσαι από παιδί με κάποιον ή να κάνεις στενή παρέα και να τον αποκαλείς ή να σε αποκαλεί κολλητό του. Όμως είναι λεπτή η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε μία φιλία και σ΄ένα έρωτα.

Οι περισσότεροι συνηθίζουν να λένε ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σ΄έναν άντρα και μια γυναίκα. Και πράγματι όσο και να προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο μάλλον αυτό είναι που ισχύει. Έχουν γίνει κατα καιρούς πολλές συζητήσεις γι αυτό το θέμα. Υπάρχουν διαφωνίες πολλές και αντιπαλότητες.

Σχεδόν έχουν χωριστεί σε δύο παρατάξεις. Σ΄όσους πιστεύουν ότι υπάρχει φιλία ανάμεσα σ΄έναν άντρα και μια γυναίκα και σ΄όσους έχουν αντίθετη άποψη.

Όμως η ζωή δείχνει ότι όσο κολλητός κι αν είσαι με κάποιον φίλο σου ύπαρχει μεγάλη πιθανότητα να εξελιχθεί αυτή η φιλία σε σχέση. Και μάλιστα από τις πιο δυνατές και έντονες. Κι αυτό γιατί κατά την διάρκεια της φιλικής σχέσης έχουν γνωριστεί με τον άλλον, έχεις δεθεί αργά και σταθερά.

Τον έχεις γνωρίσει ως άνθρωπο πρώτα και μετά ως σύντροφο. Κι έτσι ο έρωτας έρχεται αργά αργά χωρίς να το καταλάβεις. Πρώτα απ΄ένα άγγιγμα, μετά από ένα κοίταγμα, ένα παρατεταμένο βλέμμα, ένα ερωτικό χαμόγελο.

Κι έπειτα αρχίζουν τα τυχαία χάδια και κάποια στιγμή ένα απρόσμενο φιλί! Υπάρχει μία αμηχανία όταν αρχίζει και γίνεται αντιληπτό πρώτα από τον έναν κι έπειτα από τον άλλον. Προσπαθούν να κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα αλλά έχουν καταλάβει πλέον πολύ καλά τι συμβαίνει.

See Also

Κι όσο κι αν προσπαθούν να το κρύψουν, δεν κρύβεται! Γιατί ως γνωστόν ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται!

Αφήνονται να χαρούν τον έρωτά τους. Έναν έρωτα πιο δυνατό από ό,τι ο ξαφνικός και ο βιαστικός. Γιατί είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας γνωριμίας, δοκιμασμένης μέσα από τις λύπες και τις χαρές. Τα γέλια και τα κλάματα. Τις δυσκολίες και τις ευκολίες!

Είναι λοιπόν ο ωραιότερος έρωτας ο έρωτας με τον κολλητό σου!

Ρομαντικός, κινηματογραφικός, βγαλμένος από τα παραμύθια!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top