Είναι μικρή η ζωή για να μην λες τα “σ’αγαπώ” που νιώθεις..

Γράφει η Ελένη Σάββα

Μη φύγεις και μη μου κρυφτείς. Πάρε με αγκαλιά. Σφιχτή αγκαλιά! Αληθινή. Πόσο μ’αρέσει να βλέπω τ’αστέρια στα μάτια σου. Πόσο μ’αρέσει να ταξιδεύω σε κόσμους μακρινούς και παραμυθένιους με τα φιλιά σου!
Σ’αγαπώ. Εντάξει; Μην το ξεχνάς ποτέ σου. Είσαι το πιο όμορφο κι αξιαγάπητο φυλακτό μου. Κι είναι μικρή η ζωή μωρέ για να μην σου το λέω!
Σ’αγαπώ! Γι’ αυτό το ακούς κάθε μέρα. Όταν ξυπνάς, πριν κοιμηθείς, μόλις με δεις.
Αυτή είναι η θεωρία μου, κι αν θες πες την και χαζή. Την αγάπη μας πρέπει να τη φωνάζουμε “χαμηλόφωνα” σ’αυτόν που αγαπάμε. Πρέπει να το λέμε κάθε λεπτό και δευτερόλεπτο, με πράξεις, με χαμόγελα, με λουλούδια, με τραγούδια, με λέξεις, με στιχάκια, με, με, με…

Γιατί, αν δεν το λέμε οι άνθρωποι το ξεχνούν. Το θεωρούν δεδομένο! Το αφήνουν να ξεθωριάσει. Ξεχνάνε πόση μαγεία κρύβεται σε δύο τόσο όμορφες και μικρές λέξεις. “Σε αγαπώ”.

Το σκέφτηκα πολύ. Πάρα πολύ θα έλεγα. Σε όποια γλώσσα και να το πεις, αν το νιώθεις πραγματικά, ακούγεται πανέμορφο. Γι’αυτό σου λέω, πες το. Με τον τρόπο σου, με τα χάδια σου, με τα μάτια σου. Πες το και άφησε τον εαυτό σου να νιώσει. Άσε την αγάπη να σε ζωντανέψει και να σε κυριεύσει. Τότε θα βγαίνουν μόνο σπίθες απ’ τα μάτια σου. Και κύματα καλοσύνης απ’ την καρδιά σου.

Αλήθεια σου λέω, θα το δεις, η αγάπη σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Γύρω σου θα μαζεύονται πια μόνο αληθινοί άνθρωποι που θα αξίζουν το γλυκό σ’αγαπώ σου. Μη φοβηθείς στιγμή να βουτήξεις σ’αυτή την απέραντη θάλασσα που λένε “αγάπη”. Μόνο μη ξεχάσεις να πάρεις για εφόδια το θάρρος και το χαμόγελο σου! Θα σου χρειαστούν πολλές φορές! Αμέτρητες.

Αγάπη. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Να αγαπάς κάθε μέρα, και να το βροντοφωναζεις με τον τρόπο σου! Μόνο έτσι θα το νιώθεις, μόνο έτσι θα το νιώσουν κι οι άλλοι. Μόνο έτσι θα μπορείς να είσαι πραγματικός.
Μην αφήνεις την αγάπη να ξεχνιέται. Τα πιο ωραία όνειρα τα κάνεις παρέα με την αγάπη. Στα πιο ωραία ταξίδια είναι η συντροφιά σου.

See Also

Τώρα καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί σου λέω να μην παραξενεύεσαι όταν σε πνίγω με τα σ’αγαπώ μου; Το έχεις ανάγκη. Το έχω ανάγκη! Για να ζήσω… Αν σταματήσω να το εκφράζω, θα σταματήσω να το νιώθω. Έχω ανάγκη να ταξιδεύω στη καρδιά σου! Να την φροντίζω και να την κρατάω χαρούμενη! Η αγάπη μέσα μου πλημμυρίζει, ούτε στιγμή δεν μπορεί να κρατηθεί εκεί.

Να με αφήνεις να χάνομαι κοντά σου. Να σου χαμογελώ και να σε σφίγγω πιο πολύ στην αγκαλιά μου! Πόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια καρδιά..

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top