Άσε μου λίγο χώρο, να σε αγαπήσω.

Γράφει ο Σάκης Χαλβαντζής

Ξέρεις, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, μεταξύ ενός άντρα που ποθεί μια γυναίκα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να την κατακτήσει και μεταξύ κάποιου που δηλώνει δεξιά και αριστερά πως απλά θέλει μια γυναίκα.
Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Είμαι πραγματικά, όλα αυτά που ξέρεις ότι υπάρχουν, αλλά δειλιάζεις και φοβάσαι να τα παραδεχτείς ακόμη και στον ίδιο σου τον εαυτό. Όλα αυτά που βλέπεις τα βράδια στις ταινίες και σε κάνουν να αναρωτιέσαι: «Θα ζήσω εγώ κάτι τέτοιο άραγε; Υπάρχουν αυτοί οι άντρες;»
Είμαι όλα αυτά στα οποία αξίζει να δώσεις, τουλάχιστον μια γαμημένη ευκαιρία κάποια στιγμή, για να καταλάβεις τι αξίζεις ΕΣΥ. Τι αξίζεις να έχεις δίπλα σου.
Όλοι έχουμε φάει “σκατά” στο παρελθόν. Θέλεις να σου μιλήσω εγώ για σκατά;
Να σου πω για φτώχεια, για κατάθλιψη, για θάνατο, για εργασιακή αβεβαιότητα, για ξενύχτια σε παγκάκια, για μεθυσμένα “σπίτια” και διαλυμένες οικογένειες; Θέλεις να ακούσεις για ξύλο, για κλάμα, για απαξίωση, βρισίδια και κατάρες;
Αντέχεις άλλα;
Η ουσία όμως, είναι να αφήσεις το παρελθόν ήσυχο, απόμακρο, εκεί που ανήκει «πίσω».
Η ουσία είναι, να καταλάβεις ότι χάνεις ευκαιρίες για να ζήσεις, να μοιραστείς, να γευτείς, να ταξιδέψεις, να κάνεις έρωτα, να μεθύσεις, να εμπιστευθείς.
Ξέρω είναι δύσκολο να ξαναεμπιστευθείς, αλλά κάντο για ‘σένα. Μην κρατάς τον εαυτό σου πίσω. Είσαι μια υπέροχη γυναίκα. Ζήσε!
Όλοι έχουμε προβλήματα. Άλλοι μεγαλύτερα, άλλοι πιο μικρά. Πάντοτε θα υπάρχουν. Όταν “κάτι” το μοιράζεσαι όμως, γίνεται πιο εύκολο.
Ξέρω, δεν είσαι σε φάση. (Σα να σε ακούω να το λες…)
Ξέρω, έχεις στην πλάτη σου πολλά.
Ξέρω ότι προσπαθείς και κουράζεσαι για μια νέα δουλειά, για μια νέα ζωή, για ένα καινούργιο ξεκίνημα.
Ξέρω ότι τα προσπαθείς όλα αυτά, χωρίς καμία βοήθεια.
Το ξέρω και σε θαυμάζω γι’ αυτό.
Αλήθεια σε θαυμάζω! (Πόσο καιρό έχεις να τ’ ακούσεις αυτό;)
Ξέρω επίσης, ότι μπορεί να θέλεις να είσαι μόνη σου. Αλλά εδώ έξω υπάρχει κάποιος που αρνείται να σε αφήσει να το συνεχίσεις αυτό…
Καταλαβαίνεις τι σου λέω γαμώτο;
Άφησε λίγο χώρο σ’ έναν άνθρωπο που θέλει όσο τίποτε να διώξει τους δαίμονες του μυαλού σου ή να παλέψει τουλάχιστον μαζί τους…
Άφησέ μου λίγο χώρο…
Η όλη ουσία, είναι η συνειδητοποίηση του τι αξίζεις. Του τι αξίζεις…

Καταλαβαίνεις τι σου λέω;
Λίγο χώρο. Καταλαβαίνεις;
. . .

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top