Γέμισε μου τα κενά #NOT

Γράφει η Θεανώ Διολή.

Λοιπόν μεταξύ μας τώρα, ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα με εμάς τις γυναίκες που έχουμε σκαρφαλώσει στα 40 (και βάλε) και έχουμε υποτίθεται και εμπειρία στις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως σε αυτές με το αντίθετο φύλο και ψάχνουμε σύντροφο;

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ δηλώνουμε cool, κατασταλαγμένες και ξέρουμε τι θέλουμε και τι ζητάμε από έναν άντρα και μια σχέση, στην ουσία το μόνο που ζητάμε είναι να βρούμε κάποιον να μας αναπληρώσει τα ψυχολογικά κενά που μας έχουν δημιουργηθεί σε όλες τις προηγούμενες δεκαετίες είτε γιατί γνωρίσαμε άντρες που άφησαν στη καρδιά μας δυσαναπλήρωτο κενό είτε γιατί δεν συναντήσαμε πότε κανέναν τέτοιον!

Τι είναι όμως ο άντρας βρε κορίτσια για να μας γεμίζει τα κενά; τρόμπα, στόκος ή κόλλα σιλικόνης; Και γιατί να μας τα γεμίσει τα κενά έτσι κι αλλιώς και γιατί να του φορτώσουμε και τέτοιο βάρος στους ώμους του αφού είναι δεδομένο πως δεν θα το αντέξει, ούτε και εμάς εννοείται! Ισχυρό το αντίθετο φύλο, γεγονός αναμφισβήτητο, αλλά ισχυρό και δυνατό για τις χειρωνακτικές δουλειές και όχι για τις ψυχαναγκαστικές μας!

Άρα; Άρα τα πράγματα είναι απλά! Καταρχήν στην ηλικία μας (με την καλή έννοια) και αφού είμαστε cool και κατασταλαγμένες (λέμε τώρα) θα έπρεπε ήδη να έχουμε κατανοήσει ότι κανένας άντρας σε κανέναν μέρος της γης δεν μπορεί να καλύψει τα κενά μας γιατί πολύ απλά τα γυναικεία κενά είναι κάτι σαν την τρύπα του όζοντος,  the damage has already been done δηλαδή και δεν επανορθώνεται και στην πραγματικότητα ούτε και θέλουμε, γιατί είμαστε από τη φύση μας ευαισθητούλες και λίγο drama queens και του μαζοχισμού παιδιά και την ψιλοβρίσκουμε με τις πληγές μας.

Τι να τον ταλαιπωρούμε τον άνθρωπο αφού κάθε φορά που θα του ζητάμε εμμέσως πλην σαφώς να κάνει την προσπάθεια να γεμίσει τα κενά από τη μια πλευρά μας, εμείς θα μπάζουμε από την άλλη, μέχρι που θα τον αδειάσουμε τελείως και θα την κάνει για άλλες … τρύπες που θα γεμίζουν χωρίς πολλές απαιτήσεις – ναι, ναι καταλάβατε πολύ καλά τι εννοώ!

Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι να βρούμε σύντροφο για να μας κάνει τον ψυχοθεραπευτή, υπάρχουν εξαιρετικοί επαγγελματίες που το έχουν σπουδάσει το αντικείμενο, και αν δεν έχεις χρήματα για να ξοδέψεις για μια τέτοια υπηρεσία, σίγουρα έχεις μια κολλητή που μπορεί κάλλιστα να αναλάβει αυτόν τον ρόλο και δεν θα σου στοιχίσει και τίποτα, άντε το πολύ πολύ κανένα καφεδάκι, κανένα ποτάκι, καμιά πίτσα ή κανένα δίκιλο παγωτό, αξίζει όμως δεν το συζητάμε!

Συνεπώς, ο σύντροφος to be θα πρέπει να γεμίζει άλλα μας κενά, πιο γήινα και καθημερινά. Το κενό μας στο σεξ για παράδειγμα που είναι και της ειδικότητάς του και πολύ του αρέσει. Εξάλλου δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη γυναίκα από μια γυναίκα που έχει περάσει (και περνάει) καλά στο κρεβάτι! Διαφωνεί καμιά σας; Δε νομίζω! Αν τώρα αυτό συνδυαστεί με κάνα δυο τρυφερές αγκαλιές, κάνα ζουμερό φιλί και λίγο ένταση και πάθος είμαστε μια χαρά.

Λόγια να μας καλύψουν τα κενά δεν χρειάζονται γιατί τα αγοράκια τα λένε λίγο flat και μονοσήμαντα και εμείς τα κοριτσάκια χανόμαστε λίγο στη μετάφραση και στην αποκωδικοποίηση και ξέρετε εσείς τώρα, μη μπαίνουμε σε λεπτομέρειες. Ούτε και πολλά μηνύματα στα κινητά και στα fb, γιατί άμα τα βλέπουμε και γραπτά τα διαβάζουμε περίπου 128.000 φορές και κάθε φορά τα καταλαβαίνουμε και διαφορετικά!

Μια βόλτα για καφέ ή φαγητό, μια μικρή εκδρομή, ένα θέατρο, ένα σινεμά, ένα βράδυ στο ίδιο σπίτι, ένα σαββατοκύριακο κλπ. και αυτά μας καλύπτουν κενά του τύπου “επαφή τόσο όσο”, “μακριά και αγαπημένοι” και όχι “πολύ και συνέχεια μαζί” κάτι που πρέπει να το αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι γιατί όπως λέει και το τραγούδι το πολύ μαζί σκοτώνει.

Σκοτώνει γιατί όταν είμαστε πολύ μαζί αρχίζουμε και εμείς και αυτοί και βγάζουμε τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες μας και φτάνουμε πάλι σε εκείνο το ψυχολογικό μας αδιέξοδο που ανάθεμα και αν θυμόμαστε πότε και από που μπήκαμε και άντε πάλι φαύλος κύκλος και backtosquareone! Για αυτό λίγο και καλό, ποιότητα όχι ποσότητα κορίτσια!

Με ποιότητα να τα γεμίζουμε τα κενά μας εμείς οι ίδιες, μην περιμένουμε από κανέναν άντρα να το κάνει για εμάς! Να τους κατευθύνουμε λίγο βρε τους άντρες στο πως να μας τα καλύψουν τα χειροπιαστά κενά, λίγο μασημένη τροφή για να περνάμε και οι δυο πλευρές καλά!

Για να ανακεφαλαιώσουμε ώριμες, cool και κατασταλαγμένες 40ers, σταματάμε το ατέρμονο κυνήγι του “άντρα – στόκου γέμισε μου τα ψυχολογικά κενά” γιατί ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και πρέπει κάθε λεπτό που ξοδεύουμε να το χαιρόμαστε χωρίς άγχος, καταπίεση, υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και ωχαδερφισμούς, ζήλιες και μικροπρέπειες!

Καλύπτουμε το κενό της συντροφικότητας στη ζωή μας μόνο με εκείνους τους άντρες που θα αισθάνονται ελεύθεροι να μπορούν μαζί μας να παίξουν το ρόλο τους καλά so we can both live happily ever after!

LoveLetters

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top