Ό,τι κάνεις, κάντο για σένα! Η ζωή σου δόθηκε για να την ζήσεις..

Γράφει ο συγγραφέας, Δημήτρης Νομικός

Μια ζωή σου δόθηκε, μια ευκαιρία πολύ μεγάλη. Το τι θα κάνεις με αυτήν, να σου πω την αλήθεια, ούτε τη ζωή θα νοιάξει ούτε και πολλούς γύρω σου. Αν ψάχνεσαι όμως – ποιο το νόημα, γιατί, και όλες αυτές οι ερωτήσεις – ίσως έχεις ανοίξει το δρόμο των απαντήσεων!
Αν θα βρεις το δικό σου δρόμο, εσύ το γνωρίζεις, αλλά να ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή σε δρόμο βρίσκεσαι. Και κάθε στιγμή είτε το θες είτε το αρνείσαι, επιλέγεις! Το δρόμο το δικό σου, το δρόμο των άλλων, εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους μας!
Αν γνωρίζεις ότι καλά βαδίζεις, μην αγανακτείς με το βάδισμα των άλλων! Έχει ο καθένας το χρόνο του και τον τρόπο του! Και κάτι που είναι περίεργο ίσως! Όσο πιο πολύ αποδέχεσαι την πορεία των άλλων, τόσο πιο φωτεινό γίνεται το δικό σου το μονοπάτι! Είναι μια αλήθεια αυτό!
Και όσο πιο φωτεινό γίνεται το μονοπάτι σου, τόσο πιο καθαρή γίνεται η διαδρομή των άλλων.
Αν έχει νόημα αυτό δεν ξέρω, αλλά είναι ωραίο πράγμα να εισπράττεις ένα χαμόγελο επειδή η αύρα σου ξεθόλωσε το μυαλό κάποιου συνανθρώπου σου! Όταν γνωρίζεις πού και γιατί εσύ πας, τότε ανεβάζεις τον ύψιστο σκοπό όλων των άλλων.
Αν όμως επιμένεις να επιβάλλεις το σκοπό αυτό γύρω σου, τότε γίνεται το χάος που σήμερα ζούμε!
Ό,τι κάνεις, κάντο για σένα. Καθαρά και ξάστερα. Μην περιμένεις τίποτα, αγριέψου με την ιδέα σου, μείνε πιστός σε αυτή και κυνήγησε να τη δημιουργήσεις με την αλήθεια σου.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top