Όταν είσαι εδώ μαζί μου, να είσαι απλά, εσύ!

Γράφει η Ελένη Σάββα

Να είσαι απλά εσύ… Μπορείς; Μαζί μου δεν θέλω να προσποιείσαι! Γκρίνιαξε, χαμογέλα, θύμωσε. Ζήσε, ζήσε όπως νιώθεις! Μην αλλάζεις για να αρέσεις, ζήσε! Ζήσε γιατί η ζωή είναι όντως πολύ μικρή για να μην νιώθεις. Ζήσε, γιατί γύρω σου υπάρχει αγάπη! Αγάπη, που σου δίνει δύναμη και θάρρος.
Να είσαι απλά εσύ, ότι κι αν είναι το δικό σου “εσύ”. Έτσι μ’αρέσει εμένα, να είμαι με ανθρώπους αυθεντικούς, μ’ανθρώπους που δεν φοβούνται να δείξουν την καρδιά τους! Ανθρώπους που ανακαλύπτουν όμορφες πτυχές του εαυτού τους και δεν τις κρύβουν!
Μίλα μου, μίλα μου για το πάθος σου! Τι σε κάνει να χαμογελάς όταν έχεις τις μαύρες σου; Τι σε πάει ψηλά στα σύννεφα;
Μίλα μου, τι δεν αντέχεις; Τι σε εξοργίζει; Τι θες να αλλάξεις στον κόσμο που ζεις;
Μίλα μου για ώρες χωρίς να διστάζεις, χωρίς να μετράς τις λέξεις σου.
Να είσαι απλά εσύ, η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω. Να είσαι ο εαυτός σου και να καμαρώνεις! Πάντα. Να αλλάζεις όταν το θες εσύ! Να αλλάζεις για να γίνεις καλύτερος, αλλά να παραμένεις αυθεντικός. Μπορείς;
Να είσαι απλά εσύ, γιατί το εσύ είναι πάντα καλύτερο από οτιδήποτε ψεύτικο. Να μη φοβάσαι να δείχνεις αυτό που είσαι, γιατί αυτό που είσαι θα αγαπηθεί! Πολύ.
Το μοναδικό των ανθρώπων, είναι αυτό το ιδιαίτερο “εσύ”. Το δικό μας εσύ που είναι τόσο μαγικό… Κοίτα το ξανά : να είσαι “απλά” εσύ. Απλά! Γιατί όταν είσαι ο εαυτός σου, χωρίς σάλτσες και περίεργες προσπάθειες, είναι όλα πιο απλά… Κι έτσι απλά, είσαι εσύ. Κι έτσι απλά, όλα είναι όμορφα, κι έτσι απλά, η αγάπη ξεχειλίζει, αυξάνεται, πλημμυρίζει το είναι σου!

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top