Τις αληθινές γυναίκες, δεν τις εντυπωσιάζουν τα λόγια και το θεαθήναι!

Γράφει η Μαρία Αρφαρά

Τελικά, τι θέλει η γυναίκα για να εντυπωσιαστεί; 
Δεν θέλει μήτε ακριβά αυτοκίνητα, μήτε  ακριβά δώρα.  Μόνο με τη συμπεριφορά σου μπορείς να την εντυπωσιάσεις. Να είσαι ειλικρινής, ακόμη κι αν οι αλήθειες σου την πληγώσουν. Τουλάχιστον δεν θα νιώσει ότι την κορόιδεψες. Να τη σέβεσαι, να τη νοιάζεσαι και να την εκτιμάς!  Τι σημασία έχει ένα ακριβό δώρο , όταν τη μειώνεις ή  την ειρωνεύεσαι και της ασκείς σωματική ή ψυχολογική βία; Η χαρά που προσφέρει ένα δώρο είναι εφήμερη, μια καλή συμπεριφορά θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη της μια ζωή.
Με την ευγένεια σου θα την εντυπωσιάσεις. Να της φέρεσαι σαν ένα πολύτιμο λουλούδι που προσέχεις μην τυχόν και σου μαραθεί. Να φροντίζεις η ψυχή της να είναι ανθισμένη πάντα, το πρόσωπό της να φωτίζεται απο χαρά και εσύ περήφανος να βλέπεις την  παρουσία της, να φωτίζει την πλάση γύρο της. Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το καταφέρεις. Γυναίκα που είναι ευτυχισμένη στη προσωπική της ζωή, νιώθει γεμάτη, πλήρης και ήρεμη.  Το πρόσωπό της λάμπει και μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που θα της παρουσιαστεί στη ζωή της. Διότι ξέρει ότι έχει ένα σύντροφο που θα της σταθεί και θα την υποστηρίξει. 
Με το βλέμμα σου θα την εντυπωσιάσεις. Με εκείνο το βλέμμα που  ξεχειλίζει θαυμασμό και πόθο κάθε φορά που τη βλέπεις. 
Με  τακτικές μικρές εκπλήξεις χαμηλές σε κόστος αλλά μεγάλες σε αποθέματα αγάπης θα την εντυπωσιάσεις. Να μην τη θεωρήσεις ποτέ δεδομένη και να προσπαθείς καθημερινά για τη σχέση σας. Να φροντίζεις την εμφάνισή σου και να μην την παραμελήσεις ποτέ. Κάθε φορά που θα βγείτε, να είσαι τόσο προσεγμένος όπως στο πρώτο σας ραντεβού. 
Με την  τρέλα σου θα την εντυπωσιάσεις. Μπορείς να ανέβεις στο μπαλκόνι της για να της δώσεις ένα φιλί; 
Με το χιούμορ σου θα την εντυπωσιάσεις. Η γυναίκα θέλει έναν άντρα να κάνει να γελάει, Απεχθάνεται τους σοβαροφανείς. 
 

Σε μια εποχή που το κοινότυπο κυριαρχεί, τόλμησε να διαφέρεις. Και πίστεψέ με θα  καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τη γυναίκα των ονείρων σου η οποία έχει κουραστεί απο την υποκρισία και τη ψευτιά.  Βέβαια πρέπει να υπάρχει η ανάλογη συμπεριφορά και εκτίμηση απο την πλευρά της γυναίκας.  Αν εκείνη  δεν σου δείχνει ανάλογη εκτίμηση και αγάπη, δεν μπορείς να συνεχίσεις μόνος να προσπαθείς. Κάνε όμως την αρχή. Και το μέλλον θα δείξει αν άξιζε τον κόπο. 

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top