Οι πόρνες στην ψυχή θα σου κάνουν το μεγαλύτερο κακό.

Γράφει η Μαρία Αρφαρά

Η κοινωνία μας από αρχαιοτάτων χρόνων καταδίκαζε το επάγγελμα της ιερόδουλης. Αυτές οι γυναίκες έχουν υποστεί τον μεγαλύτερο εξευτελισμό όχι μόνο από το αντρικό φύλλο αλλά και από το γυναικείο. Θεωρούνται ακόμη και σήμερα άτομα του περιθωρίου που δεν αξίζουν ούτε ένα βλέμμα μας.
Μέγα λάθος. Υπάρχουν δυο ειδών πόρνες. Οι πόρνες στο σώμα και οι πόρνες στη ψυχή. Οι πόρνες στο σώμα κάνουν κακό μονάχα στον εαυτό τους. Έχουν δηλώσει τι ακριβώς είναι. Δεν κρύβονται από κανέναν και τίποτα.
Οι πόρνες στην ψυχή θα σου κάνουν το μεγαλύτερο κακό. Δεν διστάζουν να προδώσουν φιλίες, σχέσεις ακόμη και την ίδια την οικογένειά τους για προσωπικό τους όφελος. Έχουν χίλια πρόσωπα, ψυχολογούν τον άνθρωπο που έχουν απέναντί του και φορώντας τη μάσκα της υποκρισίας παίζουν το ρόλο τους.
Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους. Και μη νομίζεις ότι θα μετανοήσουν. Δεν δείχνουν οίκτο και συμπόνια για κανέναν. Ο εαυτό τους να είναι καλά. Δύσκολα θα τις αναγνωρίσεις. Θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με όλους και να εισπράττουν κομπλιμέντα για τον καλοκάγαθο χαρακτήρα τους. Γι’ αυτό λοιπόν αν ποτέ δεις στο διάβα σου μια ιερόδουλη , χαμογέλασέ της εγκάρδια, μην την αποπάρεις και μην την αγριοκοιτάξεις αλλά κοίταξέ την με θαυμασμό που έχει την αντοχή να κυλιέται η ψυχή της στο βούρκο της πορνείας.
Ποιος ξέρει τι και ποιος την ανάγκασε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Την πόρνη στη ψυχή να περιφρονήσεις. Αυτήν για την οποία ο θεός και η μεταμέλεια είναι μόνο στα λόγια και όχι στις πράξεις.

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top