Για σένα, μόνο!

Γράφει ο Κονξ Ομ Παξ

Γυναίκες, πόσο όμορφα αλλά και πόσο παράξενα πλάσματα θεέ μου.
Όταν ξέρουν τι θέλουν σε προκαλούν με κάθε δυνατό τρόπο να τις καταλάβεις, σου δίνουν την ευκαιρία να τις δεις και σου δείχνουν και τον δρόμο ακόμα να τον διαβείς, έτσι ώστε εάν είσαι ικανός, να μπεις και να γαμήσεις το μυαλό τους.
Εκεί είναι όλη η ουσία.
Το μυαλό τους, αυτό το πολύπλοκα αχανές μυαλό που δεν βρίσκεις λογική σε όποια γωνία και αν κοιτάξεις μέσα στα άπειρα κουτάκια τους.
Γιατί το μυαλό τους φίλε μου είναι σαν το μονοπάτι προς την κορυφή του Ολύμπου, στην αρχή το μονοπάτι είναι μεγάλο, φωτεινό και ευκολοδιάβατο με αραιή βλάστηση αλλά όσο ανεβαίνεις στενεύει και η βλάστηση πυκνώνει.
Άγρια ομορφιά και σχεδόν απόκοσμη μπορείς να πεις ορισμένες φορές.
Εκεί είναι όμως που θέλει να έχεις κότσια, πολλά κότσια, γιατί αν φτάσεις στην κορυφή του Ολύμπου και δεν είσαι έτοιμος να γνωρίσεις όλους τους θεούς που κρύβει μέσα της, τότε η καταστροφή σου είναι δεδομένη.
Που δυστυχώς είναι δεδομένη φίλε μου, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τις καταλάβεις, δεν υπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις τους θεούς μέσα της και να μην νιώσεις χαμένος στο μεγαλείο της πολυπλοκότητας που κρύβουν μέσα τους.
Όλοι οι θεοί είναι εκεί και σε περιμένουν, περιμένουν να σε γνωρίσουν και να σε νιώσουν, να δουν ότι τους δοξάζεις και ότι δεν θα τους αμφισβητήσεις ποτέ.
Ένας ένας ξεχωριστά θα σου δώσουν όλα όσα θες, όλα όσα ζητάς σαν άνθρωπος άμα τους αγαπάς και τους δίνεις τις θυσίες σου.
Θα στα πάρουν αμέσως όμως και με σφοδρή τιμωρία εάν δεν τους σεβαστείς και δεν τους δώσεις την αξία που τους αρμόζει.
Αυτή είναι η αλήθεια σου αρέσει δεν σου αρέσει.
Και να σου πω και κάτι φίλε μου;
Τώρα λοιπόν που ανέβηκα το μονοπάτι και βρήκα επιτέλους τον ναό των θεών και τους γνώρισα, έστω και αν ξέρω από την αρχή πως το στοίχημα δεν είναι εάν θα αντέξω, το στοίχημα είναι αν είναι αρκετά τα όσα δίνω στους θεούς, και πάλι δεν θα άλλαζα με τίποτα όλη αυτή την αγωνία που νιώθω μπροστά σε αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα που μου προσφέρει αυτή η γυναίκα από την ώρα που μπήκα στο μυαλό της.
Αυτό το μαγικό αίσθημα της απόλυτης ολοκλήρωσης σαν άνθρωπος.
Το άγγιγμα της, τα υπέροχα μάτια της, το λάγνο βλέμμα της, η μυρωδιά του κορμιού της είναι αρκετά για να κάνω όλες τις θυσίες, να δώσω όλο τον σεβασμό και να κρατήσω την φλόγα αναμμένη για να ζεσταίνονται οι θεοί της.
Είμαι τόσο ερωτευμένος και δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω όλα όσα μου κρύβει η μοίρα και το μυαλό σου ομορφιά μου.
Για σένα μόνο.

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top