Μέσα στα “αν”, έχασα εσένα και πόνεσα εμένα..

Γράφει η Ιωάννα Ντρε

Όταν σε συνάντησα για πρώτη φορά, μέσω κοινής παρέας, ενώ ήσουν πολύ όμορφος δε σου έδωσα σημασία γιατί ότι είχα βγει από μια σχέση και ήμουν στον κόσμο μου. Είχα πληγωθεί πολύ και δεν είχα όρεξη για νέους έρωτες και άλλες περιπέτειες γιατί το ήξερα, αν αφηνόμουν να σε κοιτάξω στα μάτια θα βυθιζόμουν στο γαλάζιο του ωκεανού τους και δε θα γλίτωνα εύκολα.

Σε άκουγα και να μιλάς και μου άρεσε ο τρόπος που μιλούσες, η χροιά της φωνής σου και το περιεχόμενο των σκέψεων σου. Ταίριαζαν πολύ με το δικό μου σκεπτικό σε αρκετά πράγματα. Όμως όχι, δεν ήθελα να επηρεαστώ. Ήμουν ευάλωτη εκείνη την περίοδο και δεν έπρεπε να παρασυρθώ και να πάθω τα ίδια.

Στην αρχή έτσι είναι. Όταν σου αρέσει κάποιος όλα τα βλέπεις και τα ακούς ωραία.

Με προσέγγισες  στη συνέχεια να μπω κι εγώ στην κουβέντα. Άρχισα να λέω την άποψη μου και κύλησε η βραδιά κουβεντιάζοντας. Φεύγοντας μου πρότεινες να με πας στο σπίτι με το αυτοκίνητό σου, αλλά δε δέχτηκα. Η φίλη μου επέμενε να με πας μιας και μέναμε και κοντά και με τα πολλά δέχτηκα.

Εκδήλωσες το ενδιαφέρον σου για μένα και με ρώτησες γιατί ήμουν έτσι στενοχωρημένη και σου εξήγησα. Με κατανόησες όμως επειδή σου άρεσα πολύ δε το έβαλες κάτω και προσπαθούσες για πολύ καιρό να με διεκδικήσεις παρόλο που είχες την υπομονή να με περιμένεις μέχρι να είμαι έτοιμη για κάτι νέο.

Απέφευγα ακόμα να σε κοιτάζω στα μάτια ώσπου μια μέρα μου σήκωσες τρυφερά το κεφάλι και με ρώτησες γιατί το κάνω αυτό. Δεν κρατήθηκα άλλο και χωρίς να το πολυσκεφτώ σε κοίταξα κατάματα και έμεινα καθηλωμένη για λίγο στο βλέμμα σου και να με συνεπαίρνει ο ήχος της φωνής σου. Αυτό ήταν. Ερωτεύτηκα. Το μυαλό μου στο χάος παρά μονάχα εσύ υπήρχες. Ένιωσα την αγκαλιά σου και τα φιλιά σου. Έζησα τη στιγμή μαζί σου και μου άρεσε. Όμως όταν χαιρετηθήκαμε φεύγοντας αποχαιρετιστήκαμε και για πάντα γιατί εσύ ήθελες να τα φτιάξουμε και τα άκουγα όλα τόσο όμορφα για να είναι αληθινά  και φοβήθηκα. Φοβόμουν μήπως όλα αυτά ήταν ένα όμορφο όνειρο που όταν θα ξεκίναγα να το ζήσω θα διαλυόταν.

See Also

Έτσι σου είπα ότι δε θέλω να σε ξαναδώ και κάθε φορά που με έπαιρνες τηλέφωνα και σε μηνύματα δεν απαντούσα ώσπου όταν σταμάτησες μετά από αρκετό διάστημα να με ενοχλείς ήρθε στ αυτιά μου και η είδηση ότι τα έχεις με μια άλλη κοπέλα και κει γκρεμίστηκαν όλα μέσα μου και το αποκορύφωμα ήταν ότι περνώντας τα χρόνια την παντρεύτηκες κιόλας. Πόνεσα πολύ και μετάνιωσα που δε σου έδωσα καν την ευκαιρία να μου αποδείξεις όλα όσα μου έλεγες.

Αν σε είχα γνωρίσει πιο πριν, αν δεν είχα πληγωθεί τόσο από τον προηγούμενο, αν ρίσκαρα να ζήσω τα όσα ήθελα μαζί σου ακόμα και αν έχανα κι εσένα στο τέλος… Αν…

Δε μου φταίει κανένας παρά μονάχα ο εαυτός μου.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top