Αγαπητοί άντρες, στο χέρι σας είναι να τα πάμε καλά..

Γράφει η Νόνη Διολή

Αγαπητοί άντρες,

επειδή από μόνοι σας δεν καταλαβαίνετε και τα κάνετε συνεχώς, διαρκώς και σε όλες μας ανεξαιρέτως, λες και έχετε κάνει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ σας, λες και έχετε κάποιο εγχειρίδιο, που το συμβουλεύεστε με ευλαβική συνέπεια, λες και είναι οι 10 απαράβατες εντολές σας, γράφω εδώ ποια είναι τα do’s & don’ts που πρέπει να έχετε υπόψη σας όταν βγαίνετε με μια γυναίκα – δεν λέω έχετε σχέση μαζί της για να μη σας τρομάξω – καθώς και τους κινδύνους που ενέχουν εάν δεν τα αποστηθίσετε, εάν δεν τα μάθετε νερό νεράκι και φυσικά αν δε τα εφαρμόσετε μπας και καταφέρουμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά κάποια στιγμή!

Τα do’s:

Να απαντάτε στα μηνύματα που σας στέλνουμε. Αν όχι αμέσως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ήτοι μέσα στο επόμενο μισάωρο από τη στιγμή του “Διαβάστηκε” άντε μια ώρα, άντε δύο το πολύ! Όχι μετά από μια μέρα, όχι μετά από μια εβδομάδα, όχι μετά από 15 ημέρες γιατί έτσι παίζετε με την τύχη σας και εκείνο το “Διαβάστηκε” άνετα μετατρέπεται σε “θα σε διαβάσει ο παπάς, ο διάκονος και όλα τα παπαδοπαίδια”!

Να είστε συνεπείς στα ραντεβού που μας δίνετε! Όταν μας λέτε “ραντεβού στις 20.30” να είστε εκεί στις 20.30 ακριβώς, γιατί εμείς για αυτό το 20.30 έχουμε αρχίσει και ετοιμαζόμαστε τουλάχιστον δύο ώρες πριν για να είμαστε ωραίες, στην τρίχα και στην πένα στις 20.30. Αν εσείς αργήσετε μας ανεβαίνει τόσο πολύ το αίμα στο κεφάλι, που το μεικ απ μας χαλάει, η βλεφαρίδα πέφτει, το μαλλί από την ένταση αρχίζει και γίνεται πάλι η μπούκλα που δεινοπαθήσαμε να ισιώσουμε και η γαμπούλα μας αρχίζει και πονάει, γιατί πόσο ν’ αντέξει πάνω στο 10πόντο, το οποίο παρεπιπτόντως αρχίζουμε να το φανταζόμαστε ως φονικό όπλο να στοχεύει πάνω στο κεφαλάκι σας!

Τα don’ts:

Να μη μας λέτε ότι βγήκατε με μια φίλη σας ή μιλήσατε στο τηλέφωνο, στο messenger, στον ύπνο σας μαζί της αλλά “δεν τρέχει τίποτα μωρέ” και λοιπές μπούρδες . Για εμάς οποιαδήποτε άλλη γυναίκα πλην της μάνας σας, άντε και της γιαγιά σας, είναι εχθρός! Η παραμικρή νύξη για άλλη γυναίκα μας βάζει στα χαρακώματα και το πρώτο θύμα του πολέμου που εσείς οι ίδιοι ανοίγετε, είστε εσείς που και γκρίνια θα υποστείτε και μούτρα και ζήλιες και έλεγχο στα social σας θα κάνουμε, για να ερευνήσουμε εξονυχιστικά like προς like και να διαπιστώσουμε “ποια τσούλα είναι αυτή τώρα” και πόσο πίσω πάνε τα like και τα ουάου κλπ μεταξύ σας!

See Also

Να μη μας λέτε ότι βγαίνετε από την συνομιλία τώρα, γιατί πάτε για ύπνο ή ότι θα μπείτε να κάνετε μπάνιο κλπ, επειδή εμείς σας τσεκάρουμε και βλέπουμε ότι ΔΕΝ πάτε για ύπνο, ούτε για μπάνιο αλλά παραμένετε “Ενεργός τώρα” και για πολύ ώρα, μα για πάρα πολύ ώρα και μας ζώνουν τα φίδια και κόβουμε το κεφάλι μας ότι μιλάτε με άλλη εκείνη την ώρα ή και με άλλες. Και όσο συνεχίζουμε να σας βλέπουμε ενεργό όχι άπλα κόβουμε το κεφάλι μας, αλλά είμαστε έτοιμες να κόψουμε και το δικό σας ή μάλλον μόνο το δικό σας! Βγείτε, γίνεται “Ενεργός πριν από….” και πάτε για ύπνο η άντε να κάνετε μπάνιο, εμείς ακοίμητοι φρουροί θα ξανατσεκάρουμε, αν χρειαστεί θα ξενυχτίσουμε να τσεκάρουμε, μην επαναπαύεστε!!!

Να μη μας κάνετε το βαρύ πεπόνι και να μη μας το παίζετε δύσκολοι και hard to get και μας αγνοείτε, όταν καταλαβαίνετε πόσο πολύ σας θέλουμε, γιατί όσο και να σας γουστάρουμε, όσο και να τρελαινόμαστε και να πεθαίνουμε για εσάς, κάποια στιγμή ξενερώνουμε και δεν σας θέλουμε πια και όσο και να χτυπιόμαστε από τον έρωτα και την καψούρα, να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας κουνήσουμε το μαντίλι και να σας ξεπεράσουμε και να σας αγνοήσουμε τόσο πολύ, που θα βάζετε καθρεφτάκι κάτω από τα ρουθούνια σας να δείτε αν θολώνει και αν είστε ζωντανοί. Για εμάς πάντως να ξέρετε σε μια τέτοια περίπτωση, αν το πάρουμε απόφαση χαλαρά, το ψέλνουμε το “Αιώνια σας η μνήμη” πίνοντας καφέ με την κολλητή μας!!

Η λίστα βέβαια δεν τελειώνει εδώ, κάνετε και άλλα πολλά, αλλά δεν θα σας τα γράψω με τη μία. Διαβάστε αυτά και θα τα ξαναπούμε!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top