Να με ψάχνεις στις αλήθειες που φοβάσαι να ξεστομίσεις.

Γράφει η Ελένη Σάββα

Να με ψάχνεις στις πιο κρυφές αλήθειες σου. Μπορείς; Να με ψάχνεις σε εκείνες τις αλήθειες που φοβάσαι να ξεστομίσεις. Να με ψάχνεις, ή ακόμα καλύτερα… Να με βρίσκεις! Να με βρίσκεις σ’αυτές τις αλήθειες για να μπορούμε να περπατάμε χέρι-χέρι.

Ψάχνε με σε όλα εκείνα που νομίζεις πως δεν μπορείς να αντέξεις. Ψάξε με σ’αυτά που αγαπάς αλλά φοβάσαι να εκφράσεις!

Έτσι θέλω να αγαπώ εγώ. Βαθιά και δυνατά. Κρυμμένες αλήθειες έχουμε όλοι. Εκεί ακριβώς είναι το σημείο που ψάχνουμε την αγάπη, σ’εκείνες ακριβώς τις λεπτομέρειες.

Εύκολο να αγαπήσεις όσα φαίνονται, εύκολο και γρήγορο. Τα άλλα όμως; Τα κρυφά, τις γεμάτες νόημα κρυμμένες αλήθειες σου; Εκεί σε θέλω. Εκεί χρειάζεται περισσότερο η αγάπη.
Αν κάποιος αγγίξει την κρυμμένη σου αλήθεια, τότε δεν τον ξεχνάς ποτέ. Τότε, τον αγαπάς πραγματικά!

Μη νοιάζεσαι, ο δρόμος προς τις κρυφές αλήθειες του καθενός μας, είναι εύκολος όταν αφεθούμε. Μόλις νοιώσουμε πως θέλουμε να ανοίξουμε τα φτερά μας και να αγκαλιάσουμε ουσιαστικά τον δίπλα μας, ξεπροβάλλουν όλες οι κρυφές αλήθειες μας.

Ακριβώς εκεί θέλω να συναντιούνται οι αγκαλιές μας.
Χρειάζεται όμως θάρρος, θάρρος να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Χρειάζεται να έχεις εμπιστοσύνη στον δίπλα σου, να ξέρεις πως αυτό που θα δείξεις, θα το αγαπήσει. Τα επιφανειακά αλλάζουν εύκολα. Μέσα να κοιτάς.

Σ’εκείνα που σε πονάνε πολύ, σ’εκείνα που σε κάνουν να πετάς από χαρά, σ’αυτά να με ψάχνεις! Θα με βρεις, το υπόσχομαι. Κι αν δεν με βρεις, να με φωνάξεις, όσο δύσκολο κι αν σου φανεί.
Στις πιο κρυφές αλήθειες σου!

See Also

Γιατί εκεί κρύβονται τα πιο βαθιά κι αληθινά σου συναισθήματα. Εκεί όλα επιτρέπονται, εκεί δεν υπάρχουν όρια, “μη”, “πρέπει” και “όχι” ! Στις πιο κρυφές αλήθειες σου. Στα πιο τρελά όνειρα σου! Εκεί, που ζεις πραγματικά! Εκεί, που ονειρεύεσαι αδιαπραγμάτευτα. Εκεί θέλω να με ψάχνεις! Εκεί, που το μυαλό σου συναντιέται με τη καρδιά σου.

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top