Χτίσε τη στιγμή σου, όσο καλύτερα γίνεται, με τα υλικά που έχεις..

Γράφει η Ιωάννα Ντρε

Το να είναι κανείς ευτυχισμένος, εξαρτάται από τον τρόπο που βλέπει και αντιλαμβάνεται τη ζωή. Αν είσαι άπληστος, πλεονέκτης και πάντα αναζητάς και ψάχνεις το κάτι παραπάνω χωρίς να εκτιμάς και να συνειδητοποιείς αυτά που έχεις, προσπερνώντας τα, τότε δε θα γίνεις ποτέ ευτυχισμένος. Θα νιώθεις συνεχώς κενός και πως κάτι ακόμα σου λείπει για να είσαι χαρούμενος.

Θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι τίποτα δεδομένο. Ούτε η υγεία σου, ούτε η οικογένειά σου, ούτε το σπίτι σου, ούτε αυτά που μπορείς να έχεις κάθε μέρα και τα προσπερνάς. Κάθε βράδυ να ευχαριστείς το Θεό που σου χάρισε άλλη μια μέρα ζωής. Ξυπνάς και μπορείς και αντικρίζεις τον ήλιο. Δέντρα, ζώα, ακόμα και τα σύννεφα με τη βροχή. Μπορείς και στέκεσαι στα πόδια σου και περπατάς. Το θεωρείς λίγο;

See Also

Ζήσε όπως θες την κάθε στιγμή σου και άρπαξε ό,τι ευκαιρία βρεθεί στο διάβα σου, αν πιστεύεις πως θα σε κάνει να είσαι καλύτερα. Πλάσε την καθημερινότητά σου με όσα υλικά μπορείς να έχεις και μην μοιρολογάς για αυτά που σου λείπουν. Αχ, ρε άνθρωπε πασχίζεις να κάνεις πλούτη, να είσαι κάτι σπουδαίο στην κοινωνία και ξεχνάς πως είσαι περαστικός από τούτο τον κόσμο. Άλλη είναι η αξία του να ζεις, στα απλά πράγματα κρύβεται η ευτυχία σου. Μη την ψάχνεις στα μεγάλα και εντυπωσιακά γεγονότα.

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top