Χάραξε ένα σκοπό, και κυνήγησέ τον, με αγάπη κι εμπιστοσύνη.

Γράφει η Ειρήνη Αγγελίδη.

Να βαδίζεις στη ζωή με ένα σκοπό. Να παρακινείς τους γύρω σου να βρουν τον δικό τους. Να μοιράζεσαι τον σκοπό σου και να βοηθάς τους ανθρώπους σου να υλοποιήσουν τον δικό τους.

Θα νιώθεις την ενέργειά τους και θα νιώθουν τη δική σου.

Ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός. Δίνει στους ανθρώπους ελπίδα ότι μπορούν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να πετύχουν. Βάλε σκοπό να είσαι ευτυχισμένος, να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Κάποια στιγμή μπορεί να νιώσεις πως έχασες τον σκοπό σου, αλλά να θυμάσαι πως πάντα υπάρχει ελπίδα, πάντα υπάρχει φως στο τούνελ. Τα καλύτερα είναι μπροστά σου.

Γράψε μέσα σου δυο λέξεις. Αγάπη, εμπιστοσύνη. Μόνο για να μην σε χάσεις. Για να μην χάσεις τον πραγματικό σκοπό. Αγάπη για τη ζωή και εμπιστοσύνη στο εαυτό σου. Γιατί δεν αξίζει να χάσεις τον εαυτό σου, έχετε περάσει πολλά μαζί.

See Also

Να θυμάσαι πως κάθε φορά που θα ξαναβρίσκεις τον σκοπό σου, θα δίνεις ελπίδα και στους άλλους. Θα ξέρουν πως αν πέσουν θα μπορέσουν να σηκωθούν ξανά. Θα λένε πως αφού μπόρεσες να το κάνεις εσύ, μπορούν και αυτοί. Και έτσι θα πορεύεστε μαζί, δίνοντας βοήθεια ο ένας τον άλλον. Ο καθένας θα βάζει την πινελιά του στη ζωή του άλλου. Και όλοι μαζί θα αλλάζουμε τον κόσμο.

 Έχουμε και Instagram  Θα μας κάνετε Follow;

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top