Κοιμήσου, θα στείλει. Και αν δεν στείλει, στείλε εσύ..

Γράφει η Ειρήνη Αγγελίδη.

Κοιμήσου, θα στείλει. Και αν δεν στείλει, στείλε εσύ. Μην περιμένεις πάντα από τον άλλο το πρώτο βήμα, κάν’το εσύ. Ξέρεις πόσοι έρωτες μείνανε στο ράφι έτσι; Ο εγωισμός είναι τοξικός για τον άνθρωπο. Θυμήσου όμως να κρατήσεις ακέραια την αξιοπρέπειά σου. Βάζε όρια. Είναι όμορφο να δίνεις. Και δώσε και κάτι παραπάνω, τσάμπα είναι. Σε μια καινούρια γνωριμία ακόμα και σε μια σχέση. Σε μια όμορφη στιγμή ή ακόμα και σε έναν τσακωμό. Κάνε το πρώτο βήμα.

Κάποιες φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε, η συμπεριφορά μας γίνεται ο καθρέπτης μιας σχέσης. Αν νιώθεις συνεχώς οργή και θυμό, τότε αυτό αντανακλάει και στον σύντροφό σου ή αντίστοιχα σε κάποιον φίλο σου. Αν αντιμετωπίσεις ένα θέμα με άσχημο τρόπο, τότε ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου θα αντιδράσει ανάλογα.

Μην περιμένεις από τους άλλους να αλλάξουν πάντα κάτι. Ίσως να ήρθε η στιγμή να αλλάξεις εσύ τα πράγματα. Μίλα, πες τα παράπονά σου με όμορφο τρόπο. Για όλα υπάρχει ο σωστός τρόπος. Να το θυμάσαι. Συζήτα το πρόβλημα και βρες λύση με τον άνθρωπο σου. Μαζί. Το μαζί είναι μεγάλο πράγμα.

See Also

Σίγουρα θα φτιάξουν τα πράγματα. Ό,τι δεν φτιάξει, σημαίνει πως δεν αξίζει. Και εκεί είναι που θα βάλεις τα όρια. Προσπάθησέ το. Μην το αφήσεις χωρίς να το προσπαθήσεις. Και αν φοβάσαι την απόρριψη, θυμήσου πως είναι καλύτερο να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες ποτέ. Για κάτι που δεν έμαθες πως θα είχε εξελιχθεί. Και να σου πω κάτι; Η μαγκιά είναι να μην μετανιώνεις ποτέ και για τίποτα. Από τα λάθη γινόμαστε καλύτεροι.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top