Άντρες – Γυναίκες : Πλασμένοι για να ζήσουν στον ίδιο κόσμο.

Γράφει η Βίκυ Πλευρίτη

Άντρες και γυναίκες! Σε έναν κοινό κόσμο, σε έναν κοινό πλανήτη, που πρέπει να συμβιώσουν!
Διαφορετικοί, από τη φύση τους φτιαγμένοι.

Γεννημένοι αντίπαλοι, γεννημένοι ταυτόχρονα με την ανάγκη να καταλάβει ο ένας τον άλλον, να μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει κάτι που δεν είναι ο ίδιος.

Τόσο μα τόσο διαφορετικά σκεπτόμενοι, αναθρεμμένοι και ενεργούμενοι επίσης!

Όμως αυτοί οι δύο νιώθουν την ανάγκη να αγαπηθούν! Νιώθουν την ανάγκη να ολοκληρωθούν. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μεταξύ τους! Μόνο αν οι δύο φύσεις ενωθούν προκύπτει η ανθρώπινη οντότητα! (Με απόλυτο σεβασμό προς τους ομοφυλόφιλους, που και αυτοί έχουν τις ίδιες ανάγκες να καλύψουν)

Δύο αντίθετα στρατόπεδα. Δύο αντίθετα που έλκονται! Ένας Αδάμ και μια Εύα που για κάποιο λόγο συνηθίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλον για την πτώση τους από τον παράδεισο. Και κάπως έτσι χάνεται η ουσία!

Η ομορφιά της αγάπης και του έρωτα που υφίσταται μόνο αν πέσουν οι εγωισμοί, μόνο αν γίνει υπέρβαση της φύσης νοητά! Με την αποδοχή της διαφορετικότητας των δύο φύλων!

Όλοι έχουμε μέσα μας τη γυναικεία πλευρά και την αντρική σε ποσοστά ανάλογα του DNA μας και του τρόπου που γαλουχηθήκαμε κατά κύριο λόγο. Και ύστερα βέβαια και του πόσο ενδιαφερθήκαμε να τις κατανοήσουμε, να τις αποδεχτούμε, να τις αγαπήσουμε και να τις βγάλουμε στην επιφάνεια, κάνοντας στην άκρη ενοχές προερχόμενες από ισχυρά στερεότυπα που μας επέβαλαν οι κοινωνίες μας!

Ας απαλλαχτούμε κάνοντας ο καθένας τη δική του προσπάθεια από γενικεύσεις για το αντίθετο φύλο, ας υπερβούμε τον φυλετικό εαυτό μας και ας αγκαλιάσουμε τη σχέση μας όπως αγκαλιάζουμε το παιδί μας όταν ανήκει στο αντίθετο φύλο.

Με την αδυναμία της μάνας για τον γιο της και την αντίστοιχη του πατέρα για την κόρη του, ας καλομάθουμε, δικαιολογήσουμε, αγκαλιάσουμε, προστατέψουμε, απαλύνουμε από τα άγχη τον-την σύντροφο που έκανε την καρδιά μας να σκιρτήσει. Ας τον περιποιηθούμε και ανοίγοντας την καρδιά μας για αυτόν, νιώθοντας όχι σα σε πόλεμο, αλλά σα σε σπίτι ζεστού την ασφάλεια, θα καταρριφθούν τα τείχη!

Όσο δύσκολο και αν είναι προσπάθησε! Προσπάθησε όχι να υπερισχύσεις αλλά να συμπορευτείς με αξία και τίμια!

Δώσε την καλύτερη εκδοχή της φυλετικής σου διάκρισης ώστε οι άντρες να αγαπήσουν και να ανεβάσουν τη γυναίκα ψηλά στα μάτια τους! Ώστε οι γυναίκες να βγάλουν από μέσα τους την έμφυτη Αγία αγάπη τους και ο κόσμος μας να πλημμυρίσει με φως και Ελπίδα.

See Also

Άντρες αγαπήστε τις γυναίκες, γι’ αυτό που τις έπλασε ο Θεός να είναι. Γυναίκες αγαπήστε τους άντρες, όσο και διαφορετικοί από εσάς και αν είναι.

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top