Εκείνοι οι άνθρωποι που έμαθαν μόνο να κρίνουν..

Γράφει η Έφη Παναγοπούλου

Έχω το καλό για μένα και το κακό για τους άλλους, να ξεχωρίζω τους ανθρώπους σε κατηγορίες.
Οι φίλοι, οι γνωστοί, η οικογένεια, οι επαγγελματικές συναναστροφές, εκείνοι που θα γελάσεις χωρίς να χρειαστεί όμως να αγγίξουν πιο βαθιά την ψυχή σου, εκείνοι που θα τρέξουν και θα σταθούν πλάι σου μέρα και νύχτα, οι αδιάφοροι… κι άλλες τέτοιες κατηγορίες και κουτάκια με τα ονόματα μοιρασμένα.

Κι είναι και φορές που φεύγει κάποιος από τη φιλία, πάει στον έρωτα ή και τούμπαλιν.. βλέπεις τα κουτάκια, δεν είναι κλειδωμένα κι η διεύλευση είναι ελεύθερη, αρκεί ότι κάνουν να γίνεται με αγάπη..

Πρόσφατα δημιούργησα μια καινούργια κατηγορία ένα νέο κουτάκι οι άνθρωποι που δεν σε καταλαβαίνουν και δεν σε κατάλαβαν ποτέ. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που δεν σε κατάλαβαν όχι γιατί δεν ήθελαν ή δεν προσπάθησαν να σε καταλάβουν, αλλά είμαι σίγουρη ότι ακόμα και σε καταστάσεις πλήρους νηνεμιας και νιρβάνας στις ζωές τους ίσως σε ένοιωσαν αλλά δεν σε ακούμπησαν.

See Also

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που πίσω από κάθε καλό που θα κάνεις θα δουν την ίντριγκα!
Είναι εκείνοι που πίσω από κάθε ανακάτεμα σου, θα δουν το κουτσομπολιό! Είναι εκείνοι που δεν θα δουν το υπερβολικό νοιαξιμο σου, την υπερβολή σου και να καταλάβουν αλλά θα σε κριτικάρουν για όλο αυτό…

Αυτούς τους ανθρώπους βγαλτους από κάθε κουτάκι της ζωής σου. Ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν σε κατάλαβαν ποτέ όχι γιατί δεν αγαπήθηκαν ποτέ όπως νομίζουν και από κανέναν γιατί αγαπήθηκαν πολύ αλλά έμαθαν να ζουν μεσα στη κριτική!
Γι’ αυτό σου λέω μην τους αφήσεις ποτέ στο κουτάκι ειδικά σε εκείνο των φίλων, θα πληγωθείς πολύ, γιατί είναι οι άνθρωποι που δεν θα σε καταλάβουν ποτέ!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top