Γιατί δεν τολμάς να πεις την αλήθεια σου, πως θες μόνο μια νύχτα μαζί της;

Γράφει η Λιάνα Ζαφειράτου

Σχεδόν πάντα η ίδια ιστορία κορίτσι γνωρίζει αγόρι, αγόρι παραμυθιάζει κορίτσι, κορίτσι πιστεύει αγόρι και καταλήγει στα κρύα του λουτρού με την απορία στο βλέμμα και στο μυαλό της. Στη συνέχεια προσπαθώντας να καταλάβει τι έγινε και τελείωσε το παραμύθι τόσο ξαφνικά και απότομα αναζητά απαντήσεις και κάπως έτσι καταλήγει να γίνει φορτική γκόμενα από παραμυθιασμένα κορίτσι.

Με τούτα και με κείνα το αγόρι ξεκινάει τη γκρίνια και τι θέλεις τώρα και γιατί γίνεσαι φορτική κλπ. Κλπ. Μα καλά είσαι βλαμμένο παιδί μου; Εσύ δεν την παραμύθιαζες με λόγια και πράξεις προκειμένου να τη ρίξεις στο κρεββάτι; Εσύ δεν ήσουν αυτός που έκανε τα πάντα προκειμένου να πετύχει το τελικό σκοπό του; Να σκοράρει; Να πέσει το κάστρο και να έχεις άλλη μία επιτυχία στο ενεργητικό σου; Έπρεπε να ξέρεις ότι το παραμύθιασμα έχει και επιπτώσεις.

Το κακό δεν είναι ότι οι περισσότεροι επιλέγετε το παραμύθι από την αλήθεια σας αλλά ότι δεν περιμένετε και τις συνέπειες του παραμυθιάσματος. Δεν εννοώ τις βραχυπρόθεσμες συνέπειες που θα γυρίσει να ζητήσει απαντήσεις το κορίτσι (και δικαίως θα ζητήσει δηλαδή άλλο που δεν σου αρέσει και δεν σε βολεύει) αλλά για το μεγάλο μπούμερανγκ που δεν το περιμένεις.

Δεν καταλαβαίνεις ε; Λοιπόν πιάσε μια κατσαρόλα καφέ και κάτσε να στα πω. Όταν με το καλό αποφασίσεις ότι το παραμύθι είναι αλήθεια και ότι θες να το ζήσεις μάντεψε ποιος θα μείνει με την απορία…εσύ!!! Βλέπεις δυστυχώς δεν είσαι ό μόνος που έχει αυτή τη συνήθεια είστε πολλοί με αποτέλεσμα πολλά κοριτσάκια να γίνονται γυναίκες πιστεύοντας ότι το μόνο που θέλετε είναι μια νύχτα με τσαλακωμένα σεντόνια και μια νίκη στη φαρέτρα σας. Έτσι και αυτά αντιδρούν αναλόγως ψυχρά και υπολογιστικά. Απλά τα πράγματα δεν είναι;

Γιατί τη μπερδεύεις; Ζήτα απλά αυτό που θες. Πες την αλήθεια σου θέλω μόνο μια νύχτα μαζί σου. Μην της πουλάς παραμύθια και θα δεις ότι θα είναι μια νύχτα που θα απολαύσετε και οι δύο ακόμα καλύτερα από πριν! Θα σε εκπλήξει ευχάριστα να το ξέρεις. Εξάλλου δεν σκέφτονται όλες το νυφικό ούτε ζητάνε τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο. Αν πάλι ζητάτε διαφορετικά πράγματα δεν είναι καλύτερο να το ξέρετε και οι δύο από την αρχή; Γλυτώνετε πολύτιμο χρόνο και οι δύο έτσι.

Μην τολμήσεις να ανοίξεις το στόμα σου να πεις την απύθμενη βλακεία ότι θα σε πει κάφρο γιατί θα θυμώσω. Είπαμε να πεις αλήθεια όχι να γίνεις αναίσθητος υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις και δείξεις κάτι χωρίς να γίνεις κάφρος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ειλικρινής και να τιμάς τα παντελόνια που φοράς. Απλό είναι.

Απλό μεν δύσκολο δε θα μου πεις. Εμ έτσι είναι θέλει κότσια να πεις αυτό που θέλεις χωρίς να κρύβεσαι. Θέλει να είσαι αρσενικό και όχι απλά να αυτό προσδιορίζεσαι ως τέτοιο. Να ξέρεις πάντως ότι τα θηλυκά, το εκτιμούν και το επικροτούν. Το πώς είναι τα γνήσια θηλυκά δεν θα το αναλύσουμε εδώ, εξάλλου το έχει κάνει πολύ καλά ο Αλέξανδρος Χωριανούδης στο δικό του κείμενο «Παράξενη κοπέλα σου λέω αδελφέ…».

See Also

Επειδή δυστυχώς δεν ανήκουν πολλοί και πολλές σε αυτή την κατηγορία φρόντισε την επόμενη φορά να φερθείς ανάλογα. Να πεις την αλήθεια σου όποια και αν είναι αυτή και να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες. Οι άνθρωποι που έχουν κότσια είναι έτοιμη για τις συνέπειες των πράξεων τους. Ξέρουν τι θέλουν, πώς να το ζητήσουν και πότε να φύγουν με ψηλά το κεφάλι αν και όταν χρειαστεί. Πως σου φαίνεται αντέχεις την αλήθεια σου; Μπορείς να της πεις ότι δεν θες τίποτε άλλο από μια νύχτα μόνο σε τσαλακωμένα σεντόνια και ξέπνοα ιδρωμένα κορμιά; Φοβάσαι ακόμα έτσι; Ο φόβος όμως είναι πολύ κακός σύμβουλος να το ξέρεις.

Τι φοβάσαι; Την αντίδρασή της ή το τον εαυτό σου; Μήπως κατά βάθος φοβάσαι ότι αν μείνεις παραπάνω από μια νύχτα θα πιστέψεις εσύ το ίδιο σου το παραμύθι περισσότερο από εκείνη; Μήπως το παραμύθι σου και η σκληράδα σου είναι το καλύτερο καμουφλάζ σου για να μην καταλάβει τι πραγματικά θέλεις εσύ; Κάτι πολύ παραπάνω από μια νύχτα;

Τελικά είναι αυτή η αλήθεια σου; Θέλεις μόνο μια νύχτα μαζί της ή πολλές και όπου βγάλει; Ποια είναι η αλήθεια σου τελικά ξέρεις; Για πες…

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top