Όπου κι αν είναι να πας, να πηγαίνεις με όλη σου την ψυχή

Γράφει η Μπάρμπυ Κορμαρή

Όπου κι αν πας, φρόντισε να το θέλεις πολύ. Να το λαχταράς με όλη σου την ψυχή. Να επιλέγεις το δρόμο σου ανάμεσα σε χίλιους άλλους και να ξέρεις ότι για σένα είναι η μόνη σου επιλογή.

Μην σπαταλήσεις χρόνο να σκεφτείς επιχειρήματα, ούτε να ψάξεις απαντήσεις στα γιατί. Μην αφήσεις τη λογική να σε σταματήσει και μην επιτρέψεις σε κανέναν να μπει εμπόδιο στην απόφασή σου.

Στάσου μονάχα μια στιγμή και αφουγκράσου τη σιωπή. Τη σιωπή τη δική σου. Νιώσε το θέλω σου σε όλη του την ένταση. Αυτό το θέλω που σε γεμίζει ελπίδα και προσμονή. Αυτό το θέλω που σε κάνει να ονειρεύεσαι. Κι ύστερα πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Χωρίς ενδοιασμούς. Κι ας είναι λάθος…

Όπου κι αν πας, να πηγαίνεις με όλη σου την ψυχή. Να νιώθεις την καρδιά σου να χτυπάει με λαχτάρα και τα πόδια σου να τρέμουν από προσμονή. Να νιώθεις τον ενθουσιασμό να σε πλημμυρίζει και την ανάσα σου να κόβεται μπροστά στο άγνωστο.

Και μην σε νοιάζει αν είναι ο λάθος δρόμος. Λάθος είναι μονάχα ό,τι ψαλιδίζει τα όνειρά μας και αγνοεί τα θέλω μας. Λάθος είναι μονάχα αυτό που μας αφήνει ανικανοποίητους και μας γεμίζει ανεκπλήρωτα και απωθημένα, κι ας φαίνεται στους άλλους σωστό.

See Also

Εσύ μην σταματάς να ονειρεύεσαι. Να χαράζεις την πορεία τη δικιά σου και να την ακολουθείς με όλο σου το είναι. Μη φοβάσαι να ρισκάρεις, να νιώσεις, να δώσεις, να δοθείς. Βάλε ψυχή στα όνειρά σου και πάλεψε γι’ αυτά.

Και χαμογέλα! Χαμογέλα, ακόμα κι όταν όλα μοιάζουν μάταια. Χαμογέλα, ακόμα κι όταν βλέπεις αδιέξοδο μπροστά σου, Χαμογέλα και προχώρα.. Μέχρι να φτάσεις επιτέλους στον προορισμό σου. Μέχρι να ζήσεις επιτέλους το όνειρό σου.

Γιατί κανένας δρόμος δεν είναι λάθος, αν είναι αυτό που θέλεις πραγματικά. Μοναδικός οδηγός σου να είναι πάντα η καρδιά σου. Και μοναδικός προορισμός σου εκείνος που αγαπάς.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top