Την αγάπη, ζήστην στο απόλυτο! Έτσι αξίζει η ζωή.

Γράφει ο Σπύρος Σταθάτος

Μια φράση του Paulo Coelho με μεγάλη σημασία . «Όποτε ο Θεός θέλει να σώσει έναν άνθρωπο στέλνει κάποιον να τον αγαπήσει». Να ξεκινήσουμε, ότι για όλους τους ανθρώπους πάντα υπάρχει κάποιος/α που αποτελεί το άλλο τους μισό , που με άλλα λόγια τους συμπληρώνει. Άλλοι τον/την έχουν βρει και άλλοι τον/την ψάχνουν, είναι θέμα timing.

Πολλές φορές ο άνθρωπος με τον οποίο θα ταιριάξουμε απόλυτα έρχεται μετά από μεγάλη (συναισθηματική) μπόρα ή όταν δεν το περιμένουμε . Αυτή είναι και η μαγεία της ζωής . Να μην το περιμένεις και να συμβαίνει. Είναι σαν να έχει βάλει το χέρι της κάποια ανώτερη δύναμη και σου έστειλε τον σωστό άνθρωπο την πιο κατάλληλη για σένα στιγμή, εκεί που νόμιζες δηλαδή ότι όλα έχουν τελειώσει και ήσουν έτοιμος/η να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο .

Αυτομάτως , όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Κάνεις πράγματα που ποτέ δεν μπορούσες να διανοηθείς ότι θα τα κάνεις , αποκτάς απίστευτη ενέργεια, ψυχική και σωματική, και εν τέλει γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Ο έρωτας πάντοτε κινητοποιεί τους ανθρώπους (αυτή είναι η μαγεία του). Η αληθινή αγάπη όμως σου δίνει φτερά . Σε βοηθά να επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος και να ατενίσεις το μέλλον με αισιοδοξία . Η αληθινή αγάπη σε πάει μπροστά δεν έχει εγωισμούς, δεύτερες σκέψεις και σίγουρα δεν υπολογίζει γνώμες «τρίτων» .

Και κάτι για το τέλος . Όταν ο Θεός «επιλέξει» να σας στείλει αυτό τον άνθρωπο, κρατήστε του το χέρι και προχωρήστε μαζί μέχρι το τέλος, πραγματοποιώντας τα όνειρά σας. Ζήστε την απόλυτη αγάπη. Αυτό είναι που μετρά στη ζωή μας!

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top