Εκείνος, ο ερωτεύσιμος άντρας..

Γράφει η Ιωάννα Βασιλειάδου

Ο άντρας που αξίζει να ερωτευτείς είναι ο άντρας ο ευγενικός, ο άντρας που ξέρει τι θέλει από μία γυναίκα και ξέρει να φέρεται σ΄αυτήν. Ο άντρας που σέβεται τον εαυτό του!

Ο άντρας ο κύριος με το “Κ” κεφαλαίο. Ο άντρας ο σωστός, ο αυθεντικός, ο γνήσιος, ο αληθινός! Ο ντόμπρος! Ο άντρας που είναι στον λόγο του σπαθί!

Ο άντρας που αυτό που λέει, αυτό κάνει! Σωστός στα λόγια και τις υποσχέσεις του! Ακλόνητος στις πεποιθήσεις του! Σταθερός στις αρχές του!

Είναι ο άντρας παλιάς κοπής αλλά με στοιχεία μοντέρνα. Ο συνδυασμός δηλαδή μοντέρνου και παλιού. Ο νοικοκύρης αλλά και ο περιπετειώδης. Ο άντρας ο σταθερός και τίμιος αλλά με ανοιχτό μυαλό. Που θέλει συνεχώς να μαθαίνει.

Ο άντρας ο καινοτόμος και εφευρετικός! Ο ταξιδιάρης. Ο ερωτιάρης! Ο γαλαντόμος! Ο ονειροπόλος!

Ο άντρας που όταν έχει μία γυναίκα δίπλα του δεν έχει μάτια για άλλη! Που η καλύτερη να βρεθεί στο δρόμο του αυτός θα θέλει μόνο την γυναίκα που επέλεξε να ζει μαζί της!

Ο άντρας που και τα αρνητικά της συντρόφου του τα βλέπει με ήπια ματιά. Καλοπροαίρετα! Ή καλύτερα δεν τα βλέπει καν. Γιατί η αγάπη υπερτερεί! Την βλέπει ως την καλύτερη και την ωραιότερη στον κόσμο και θέλει να της μοιάσει! Αρχίζει και της μοιάζει..

Που αναγνωρίζει την αξία της! Και της το λέει κάθε μέρα και της το δείχνει με κάθε τρόπο! Γιατί ο κάθε άνθρωπος θέλει να επιβεβαιωθεί και με πράξεις αλλά και με λόγια! Αρκεί αυτά τα λόγια να είναι αληθινά! Βγαλμένα από την καρδιά!

See Also

Ο άντρας που κοιτάζει μία γυναίκα στα μάτια και χάνεται. Που η σκέψη του ταξιδεύει μέσα στα μάτια της. Που και από χίλια άτομα να περιβάλλεται θα κοιτάζει μόνο αυτήν στα μάτια σαν να μην υπάρχουν άνθρωποι, σαν να μην υπάρχει τόπος, σαν να μην υπάρχει χρόνος!

Ο άντρας που κάνει την γυναίκα που έχει δίπλα του να νιώθει μοναδική!
Ο άντρας ο ομιλητικός, ο επικοινωνιακός που ξέρει να σιωπά όμως όταν πρέπει!

Ευγενικός, ντροπαλός, ευαίσθητος αλλά και αποφασιστικός, δραστήριος, γενναίος! Κοινωνικός όσο πρέπει. Χαρούμενος, ευδιάθετος, γελαστός αλλά και αυστηρός και σοβαρός όταν και όπου πρέπει!

Ο άντρας ο ποιητής! Ο άντρας ο Πρίγκηπας! Γιατί κάθε γυναίκα χρειάζεται έναν Πρίγκηπα στην ζωή της!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top