Είναι ακριβό συναίσθημα η καψούρα, και πληρώνεται πάντα μετρητοίς!

Γράφει η Κική Γ.

Σου φέρθηκε όμορφα η ζωή. Κυρία σου στάθηκε.
Καλή δουλειά, καλή υγεία και ό,τι ποθούσες στα πόδια σου.
Λίγο η ομορφιά, λίγο εκείνο το βλέμμα γεμάτο αυτοπεποίθηση και “αντριλίκι”, λίγο το “βαρύ” πορτοφόλι, όλα βολικά.
Είχες το πακέτο και σκοράριζες με επιτυχία. Ανούσια όμως τελικά για σένα όλα όσα καθημερινά ζούσες και απλά περνούσες τον καιρό σου. Νούμερα άθροιζες και το κάθε θηλυκό ήταν απλά ένας αριθμός. Γελούσες με τις αδυναμίες της εκάστοτε γυναίκας και κορόιδευες τις αντιδράσεις της κάθε ερωτευμένης. Τις λυπόσουνα μα σου άρεσε να τις ταλαιπωρείς.
Επιβεβαίωνες τον επιπόλαιο χαρακτήρα σου και τον υπέρμετρο εγωισμό σου. Υπάρχει όμως μια θεία δίκη που φέρνει τα πάνω κάτω και γυρνάει με φόρα τον τροχό και σε πετάει στον πάτο.
Ερωτεύτηκες πολύ ξαφνικά, καψουρεύτηκες και σέρνεσαι πίσω της. Κάθε της λέξη διαταγή. Ζεις και αναπνέεις για να την έχεις δίπλα σου. Ζητιανεύεις στιγμές μαζί της και φέρεσαι ακραία. Δεν τρως, δεν κοιμάσαι και σε ενδιαφέρει μόνο ότι αρέσει και σ’ εκείνη.
Χάθηκες από τις παρέες σου, άλλαξες τον αριθμό του κινητού σου και ο εγωισμός σου εξαφανίστηκε μαγικά. Τσαλάκωσες χαρακτήρα, μαγκιά, αξιοπρέπεια. Αναρωτιέσαι πως και τι σου συνέβη. Εσύ που χλεύαζες την αγάπη και ειρωνευόσουν τους καψούρηδες. Ήρθαν όλα τούμπα. Υποτίμησες τη δύναμη της καψούρας και νικήθηκες.
Νόμιζες πως είσαι ανίκητος. Η καψούρα όμως αν σε κεντράρει τελείωσες. Σε χτυπάει στη καρδιά και από τον πρώτο γύρο είσαι στα πατώματα. Ατρόμητη και επικίνδυνη δεν δίνει ευκαιρίες. Πληρώνει μετρητά και άμεσα με το χειρότερο τρόπο όσους την υποτιμούν.
Απαιτεί σεβασμό και τον έχει. Υποκλίνονται όλοι μπροστά της και κάθε ηλικίας. Δεν κάνει εξαιρέσεις. Μικροί, μεγάλοι, όλοι υποψήφιοι και αλοίμονο!

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top