Μου είχες υποσχεθεί πως δεν θα με αφήσεις μόνη μου.. και να ‘μαι τώρα εδώ..

Γράφει η Μαριάλτα Φέλλου

Μου είχες υποσχεθεί ότι θα εισαι πάντα δίπλα μου στις καλές και στις άσχημες στιγμές μου.
Μου είχες υποσχεθεί πως δεν θα με αφήσεις μόνη μου, πως θα με προσέχεις και δεν θα αφήσεις κανέναν να με πληγώσει ή να μου κάνει κακό.
Μου τα είχες υποσχεθεί μόνος σου… Δεν σε πίεσα. Δεν σε έβαλα εγώ να μου πεις και πόσο μάλλον να μου υποσχεθείς όλα αυτά…
Με έκανες να σε πιστέψω και λογικο, γιατι κάθε ερωτευμένη γυναίκα το ίδιο θα έκανε στη θέση μου.
Σε ερωτεύτηκα και λες πως και εσυ με ερωτεύτηκες, ελπίζω αυτό τουλάχιστον να ήταν αλήθεια.

Μπήκες στη ζωή μου τόσο απρόσμενα και αμέσως ένιωσα ότι κάτι δυνατό υπάρχει ανάμεσα σε εμάς τους δύο που μέχρι τότε ήμασταν ξένοι. Μας πήρε αρκετό διάστημα για να εκδηλωθούμε, 5 μήνες περίπου.
Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι αυτή η στιγμή δεν θα ερχόταν ποτέ, αφού μέχρι τότε δεν είχε εκδηλωθεί κάτι ούτε από τη μεριά σου αλλά ούτε και από τη δική μου. Παρ’ όλα αυτά, ύστερα από 5 μήνες γνωριμίας και καθημερινής επαφής αποφάσισες να με πλησιάσεις με άλλο τρόπο.
Με το τρόπο που ανυπομονούσα όλο αυτό το καιρό. Δεν με ένοιαζε που άργησες αρκεί που το έκανες. Με πλησίασες με ένα μοναδικό τρόπο…

Μου πρότεινες να πάμε μια βόλτα…
Ενθουσιασμένη δεν μπόρεσα να σου αρνηθώ, ηταν αυτό που περίμενα τόσο καιρό.
Αυτές τις 3 ώρες που κάναμε βόλτα νομίζω πως δεν θα τις ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου…
Ήταν οι πρώτες ώρες μαζί σου! Ήταν το ξεκιίνημά μας! Ήταν η αρχή ενός παραμυθιού, του δικού μας.
Μόλις βρεθήκαμε επικρατούσε μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα αλλά με τις πρώτες ματιές μας εξαφανίστηκε.

Ξεκινήσαμε να μιλάμε…
Πρώτος εσύ άρχισες να μου μιλάς για τον εαυτό σου, τα ενδιαφέροντα σου και γενικά για όσα έχεις κάνει στη μέχρι τώρα ζωή σου…
Υστερα μου είπες πως θα ήθελες να σου πω και εγώ με τη σειρά μου κάποια πράγματα για εμένα, για να με γνωρίσεις καλύτερα.
Αργότερα, έγινε μια παύση για να ακούσουμε το αγαπημένο σου τραγούδι που έπαιζε εκείνη τη στιγμή στο ράδιο…
Ποιος να φανταζόταν ότι λίγο καιρό αργότερα θα μου το αφιέρωνες λέγοντας μου ότι επιθυμείς να το ακούω κάθε μέρα και να σε φαντάζομαι δίπλα μου να μου κρατάς το χέρι, να με έχεις αγκαλιά και να με κοιτάς στα μάτια….

Η βόλτα μας διήρκησε 3 ωρες περίπου…
Κι εμείς να συζητάμε, να γνωριζόμαστε, να με πειράζεις και να σε πειράζω, 3 ώρες με τον αγαπημένο σου τραγουδιστή στο ραδιόφωνο, 3 ωρες να κοιταζόμαστε και να χαμογελάμε. Όλοι θεωρούν πως στο τέλος της βόλτας μας υπήρξε κάποιο φιλί ή έστω μια αγκαλιά…όμως όσο παράξενο και αν ακούγεται δεν έγινε καμία κίνηση ερωτικού περιεχομένου.

See Also

Στη διάρκεια μιας συζήτησης μας μου είπες μια φράση που έχει αποτυπωθεί τόσο έντονα στο μυαλό μου «…θα υπάρξει συνέχεια» αμέσως σε ρώτησα τι εννοείς και μου αποκρίθηκε λέγοντας «Συνέχεια σε αυτό το πολύ όμορφο που πρόκειται να ζήσουμε». Μέσα στις επόμενες ημέρες, μετά  από τις πολλές συζητήσεις μας και τις πολλές βόλτες μας, μου είπε με ένα πολύ τρελό τρόπο πως θα είμαστε ζευγάρι. Άνοιξε το κινητό του, μου είπε την ημερομηνία και πως δεν πρέπει να τη ξεχάσω…έκπληκτη τον ρώτησα γιατί δεν θα έπρεπε να τη ξεχάσω και μου ανακοίνωσε πως θα είναι η ημέρα της επετείου μας και με φίλησε. Το όνειρο μου είχε γίνει πραγματικότητα.

Τα θυμάσαι όλα αυτά; Θυμάσαι όλα όσα μου είχες πει; Θυμάμαι όλα όσα μου είχες ορκιστεί; Θυμάσαι όλα όσα περάσαμε μαζί; Γιατί με άφησες; Μου είχες πει ότι θα με προστατεύεις και θα είσαι δίπλα μου για πάντα… Εγώ δεν τα έχω ξεχάσει και μακάρι ούτε και εσύ….

~Να θυμάσαι πως μου έλειψες και ότι σ’αγαπώ πολύ… θα ‘μαι εδώ κι ας μ’ εγκατέλειψες, θα σε νοιάζομαι ολόκληρη ζωή….

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top