Δε θέλει αλκοόλ η αλήθεια, κότσια θέλει!

Γράφει η Στέλλα Γρηγοροπούλου

Όλα εκείνα που κρύβεις μέσα σου, φυσικά θέλεις να τα βγάλεις, να τα πεις με κάποιο τρόπο. Δεν σου είναι εύκολο και το ξέρω. Όλοι έχουμε βρεθεί σε στιγμή αδυναμίας, που θέλουμε να μιλήσουμε αλλά δεν μπορούμε και ψάχνουμε να βρούμε εκείνο εκεί το κάτι που θα μας δώσει ώθηση. Ώθηση στους φόβους μας και στο φρένο που βάζουμε σε όλα εκείνα που θέλουμε.

Όμως πρέπει να βρεις τη δύναμη να τα βγάλεις από μέσα σου. Να μην αφήσεις να σε τρώνε. Να σε τρώνε όπως το πεταμένο ψωμί στο πλακόστρωτο μιας ταβέρνας. Πάντα ζητάς ένα πάτημα για να βγάλεις όλα εκείνα που νιώθεις αλλά πάντα δεν ξέρεις πως να το κάνεις να φανεί πιο εύκολο. Για εσένα δηλαδή, γιατί όλοι εκείνοι οι φόβοι είναι δικοί σου.

Έχεις τον τρόπο πάντα να το κάνεις εκείνες τις μαγικές νύχτες. Τις μαγικές νύχτες βουτηγμένες στο αλκοόλ σε κάποιο μικρό, γεμάτο υγρασία και μοναξιά μπαράκι. Λένε πως όταν πίνεις βγάζεις, λες και κάνεις εκείνα που θα ήθελες πολύ αλλά πάντα κάτι σε κρατάει. Λένε πως βγαίνει ο πραγματικός σου εαυτός και όλα εκείνα που θα ήθελες να κάνεις ή να πεις αλλά διστάζεις. Οι έρωτες, οι κάθε είδους φόβοι σου, οι ερωτήσεις, οι απαντήσεις που τόσο βαθιά μέσα σου κρύβεις.

See Also

Όμως έτσι δεν γίνεται και το ξέρεις. Δεν μπορείς πάντα να περιμένεις να έρθει εκείνη η στιγμή που θα σε βρει επιρρεπή. Μην κρύβεσαι πίσω από ένα άδειο μπουκάλι αλκοόλ. Μην βάζεις μέσα στο άδειο μπουκάλι όλα εκείνα που τρέμεις να πεις. Εκείνο θα είναι εκεί να σε ακούσει, ναι, αλλά όχι να σε αγκαλιάσει και να σου δώσει όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα και της λύσεις που θέλεις να πάρεις αλλά φοβάσαι. Τις λύσεις που ψάχνεις να βρεις χρόνια τώρα και μένουν μέσα στο κεφαλάκι σου αναπάντητες και στοιβαγμένες, αραχνιασμένες από τα χρόνια. Κανένας εξωτερικός παράγοντας δεν θα σου βρει τις λύσεις που ψάχνεις. Η αποφάσεις είναι δικές σου.

Βρες τα κότσια και μίλα ξεκάθαρα. Μπες κατευθείαν στο θέμα χωρίς να χρησιμοποιείς σταυροδρόμια και άκυρες ταμπέλες που θα σε βγάλουν από το δρόμο σου. Ζήσε δυνατά όπως ξέρεις να κάνεις με πάθος, όρεξη, όνειρα για όλα εκείνα που ποθείς. Μίλα στα ίσα και όλα θα έρθουν όπως πρέπει να έρθουν και ακριβώς στην ώρα τους. Αν δεν έρθουν δεν είναι για εσένα, αλλά εσύ είσαι για ευθείες κουβέντες και όχι για κατασκευασμένα δήθεν που κρύβονται πίσω από εκείνο το κάτι.
Πάτα πάνω σε ευθεία γραμμή και μίλα!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top