Εκείνοι που πέρασαν κι έμειναν λίγο, θα μας λείπουν πάντα..

Γράφει η Έφη Νερούτσου

Φυσικά και όλοι οι άνθρωποι που περνούν από την ζωή μας δεν είναι ίδιοι.

Κάποιοι ήρθαν και έφυγαν πριν ακόμη το καταλάβουμε, κάποιοι ήρθαν και τους διώξαμε, κάποιοι ήρθαν για λίγο όμως θα τους μείνουν για πάντα.

Όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την ζωή μου είναι σημαντικοί και ξεχωριστοί. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αυτό που είχαμε κράτησε για λίγο…για πολύ λίγο.

Ή δεν τα βρήκαμε ή ζητάγαμε άλλα πράγματα ή ακόμη δεν ήταν αυτό που λέμε η κατάλληλη στιγμή.
Αυτοί οι άνθρωποι όμως έφυγαν ήσυχα από την ζωή μου, χωρίς πολλά-πολλά, χωρίς συζητήσεις με υπότιτλους “Κάπου εδώ τελειώνουμε”.
Έφυγαν ήσυχα όπως ακριβώς μπήκαν.

Τα μηνύματα μας απλά με έναν μαγικό τρόπο λιγόστεψαν, η επικοινωνία μας έγινε από ελάχιστη εώς καθόλου και όλα αυτά χωρίς να πούμε τίποτα.

Κάπου είχα διαβάσει πως “Αν πρέπει να συζητήσετε το τι έχετε, δεν έχετε τίποτα”.
Τώρα καταλαβαίνω το πόσο σωστό είναι αυτό.

Μπορεί να σου στείλει μήνυμα “Είσαι καλά”; ή “Μου έλειψες” αλλά δεν θα σου πει ποτέ να βρεθείτε. Ξέρεις γιατί; Γιατί όντως του έλειψες όπως και εσένα αλλά ξέρει πολύ καλά πως κάτι έχει αλλάξει όπως και για εσένα.

See Also

Δεν έχει σημασία γιατί τελείωσε η ιστορία σας, ούτε σε ποιον τελείωσε ο έρωτας πρώτα. Σημασία έχει πως αυτός ο άνθρωπος σε νοιάζεται όντως και ενδιαφέρεται για εσένα και μετά την λήξη της ιστορίας σας.

Γενικά να προτιμάτε τους ανθρώπους που επικοινωνείτε ουσιαστικά και χωρίς λόγια.

Φυσικά, στην περίπτωση που εσένα δεν σου έχει τελειώσει ο έρωτας και ο απέναντι σου επιλέγει  να φύγει σιωπηλά, να του μιλήσεις αν αυτό αισθάνεσαι.
Όμως θυμήσου, μην το παρακάνεις γιατί με το ζόρι δεν νοιάστηκε κανείς.

Σας φιλώ και σας αγαπώ.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top