Το μόνο που σου χρωστάς, είναι να σηκωθείς άλλη μια φορά

Γράφει ο Nick *

Ο ήλιος σε χτυπάει στο πρόσωπο αλλά δεν σε ενοχλεί, μόλις ξημέρωσε και εσύ κάθεσαι στο ίδιο σημείο ώρες αμέτρητες, χρόνια, αιώνες. Νιώθεις πως το τέλος πλησιάζει και όμως δεν σε ενδιαφέρει πλέον.

Τον τελευταίο καιρό η ζωή σου άλλαξε δραματικά προς το χειρότερο και εσύ δεν το επιδίωξες καν, δεν το περίμενες και δεν το ήθελες όμως η ζωή είναι πονηρή και περιμένει να σταθείς στα πόδια σου, να σε κάνει να νιώσεις την δύναμη μέσα σου και ύστερα να στα πάρει όλα σε μια φτηνή παρτίδα και να σου δώσει επάξια τον τίτλο του ηττημένου της ζωής.

Έψαξες με όλες σου τις δυνάμεις βοήθεια και η ψυχή σου σκίστηκε στα δυο από τα ουρλιαχτά σου μα ούτε αυτό ήταν αρκετό, βλέπεις την κατάρρευσή σου, βλέπεις τον κόσμο σου να γκρεμίζεται όπως κάθε μεγάλη αυτοκρατορία μα δεν σου έμεινε στάλα θέλησης, στην ξερίζωσε η ίδια σου η ζωή και την πέταξε στην πιο σκοτεινή άβυσσο . Κάνεις μια τελευταία προσπάθεια να σηκωθείς μα βρίσκεσαι στη κόλαση του Δάντη και τα πόδια σου έχουν παγιδευτεί μέσα στην άμμο του χρόνου που είναι παντοτινός και εσύ εκεί, θεατής στην επικείμενη καταστροφή σου.

Κατάφερες από μικρό παιδί να θάψεις όλα σου τα όνειρα το ένα μετά το άλλο, κατάφερες να στήσεις μια ψεύτικη ζωή, μια ψεύτικη πραγματικότητα, έναν λαβύρινθο που τελικά έγινε η φυλακή σου. Κατάφερες να επενδύσεις όλη σου την αγάπη σε ψεύτικους ανθρώπους, να επενδύσεις όλα σου τα συναισθήματα στο τίποτα και τώρα το πληρώνεις γιατί η μοίρα είναι αιώνια και ευκαιρίες δεν δίνει, ειδικά σε σένα, τον ηττημένο της ζωής.

Η κατάθλιψη είναι η μόνη σου παρηγοριά και εσύ την έχεις κάνει τόσο δυνατή που μοιάζει με θηρίο βγαλμένο από την πιο μαύρη σου σκέψη μα αυτό δεν σε πειράζει γιατί είσαι ο ηττημένος της ζωής και όλα γύρω σου διασκεδάζουν με την καταστροφή σου.

Πάρε μια ανάσα, κλείσε τα μάτια σου, σκούπισε τα δάκρυα σου και σήκω, βάλε όλες σου τις δυνάμεις, ούρλιαξε μια τελευταία φορά και κάνε την κραυγή σου να τρομάξει τους Θεούς και σήκω. Η θέληση σου είναι ατσάλινη και ξερνάει φωτιές στο διάβα της, κάψε ότι διασκεδάζει με τον χαμό σου και ζήτα τον άνεμο να διώξει όλη την σκόνη του χρόνου που έχει γίνει βάρος ασήκωτο και σήκω.

Πίστεψε μια τελευταία φορά στον εαυτό σου και άρπαξε με θράσος εσύ την ευκαιρία μόνος σου γιατί δεν θα στην δώσει κανένας άλλος. Κλείσε τα μάτια σου μια τελευταία φόρα και σκέψου όλους αυτούς που σε έχουν απογοητεύσει, που σε έχουν αδικήσει, που σε έχουν κοροϊδέψει, που σε έχουν ξεγελάσει και κλάψε από οργή γιατί η δικαιοσύνη είναι τυφλή και όταν την καλέσεις θα γκρεμίσει ακόμα και τον πιο ψηλό πύργο με ένα της χτύπημα.

See Also

Στάσου στα πόδια σου φίλε μου γιατί έχεις μέσα σου δυνάμεις κρυμμένες που περιμένουν το δικό σου κάλεσμα, να σταθούν δίπλα σου σε κάθε χαμό, σε κάθε δυσκολία, σε κάθε θλίψη, ο μόνος σου σύμμαχος είναι αυτές οι δυνάμεις και βρίσκονται βαθιά μέσα στην πύρινη καρδιά σου που κάνει την θέλησή σου ατσάλινη.

Πίστεψε σε σένα γιατί κανείς άλλος δεν θα πιστέψει, κλείσε τα μάτια σου και κάνε το άλμα της πίστης, μη φοβηθείς, θα τα καταφέρεις. Πέφτουμε μονάχα για να σηκωθούμε πιο δυνατοί από ποτέ, θα τα καταφέρεις το ξέρω καλά, γιατί;

Γιατί είσαι ο νικητής της ζωής και μόνο εσύ καθορίζεις την μοίρα σου.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top