Υπάρχει χρόνος να ζήσεις τα θέλω σου, αλλά είναι λιγότερος από χθες. Μην τον σπαταλάς..

Γράφει η Ιωάννα Ντρε

Κάνε αυτά που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Τουλάχιστον προσπάθησε.
Κι αν η ζωή σου τα έφερε στραβά εσύ να τα ισιώνεις. Κι αν πιάνει η βροχή εσύ να φυτεύεις λουλούδια. Κι όταν νυχτώνει εσύ να ζωγραφίζεις ήλιους. Κι όταν σε πιάνουν τα κλάμματα εσύ να χαμογελάς.

Κι αν δεν υπάρχει δρόμος να διαβείς προς το όνειρό σου φτιάξε έναν. Κι αν υπάρχει τοίχος μπροστά σου γκρέμισέ τον. Κι αν φανούν εμπόδια στη συνέχεια προσπέρασέ τα και προχώρα.

Κυνήγησε τα όνειρά σου. Πάλεψε γι αυτά. Μη σε καθυστερεί κανένας και τίποτα. Μη σε αποδυναμώνουν τα λόγια μερικών ανθρώπων. Μη σε κομματιάζουν ορισμένες πράξεις τους. Έχεις ένα στόχο στον ορίζοντα. Μη σπαταλάς άσκοπα το χρόνο σου σε κάτι που θα σε βγάλει από το μονοπάτι που ξεκίνησες να πας προς το σκοπό σου.

See Also

Ξεκίνησες με ένα σκοπό. Φτάσε όπου δε μπορείς. Άσε τις δυνάμεις σου να σε καθοδηγήσουν μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Ζήσε για σένα. Μια φορά ζήσε για σένα χωρίς να επηρεαστείς από καμία παρεμβολή.

Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι να μη τα παρατάς γιατί ο χρόνος περνά. Η ζωή κάπου σταματά. Έχεις μια δεύτερη ευκαιρία που λέγεται αύριο για να συνεχίσεις να προσπαθείς ή να ξεκινήσεις κάτι που είχες αφήσει.

Υπάρχει χρόνος να τα κάνεις αλλά είναι λιγότερος από χθες.

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top