Ο αληθινός έρωτας, θα σε βρει την στιγμή που είσαι έτοιμη να τον ζήσεις.

Γράφει η Έφη Νερούτσου

Τα καλύτερα είναι τα απρόοπτα δεν λένε;
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη αυτό όπως και το ότι πλέον το timing είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις.

Παλιά ίσως να αντιδρούσα στην λέξη “timing” καθώς ποτέ δεν άφηνα τα θέματα μου στην τύχη τους. Ωστόσο πρόσφατα κατάλαβα πως για να αποκτήσεις σωστό timing πρέπει να έχεις και λίγο καλή θέληση προς στην ίδια την ζωή.
Είναι απρόβλεπτα τα πάντα γύρω μας οπότε δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε κόντρα σε ότι μας έρχεται.

Μην διώχνεις ανθρώπους που η ζωή στους έχει ξανα φέρει στον δρόμο σου γιατί το κάνει για κάποιο λόγο. Ίσως κάποιος δεν σου έκανε τόσο καλή εντύπωση στην αρχή αλλά σου βαράω το καμπανάκι και σου λέω πως έχεις μια άποψη για κάποιον που δεν τον ξέρεις. Χάλασε μία ώρα από τον χρόνο σου για να μιλήσεις μαζί του και είμαι σίγουρη πως θα ανακαλύψεις κάποιον άλλον. Δεν έρχεται στην ζωή σου κανείς τυχαία.

Ο έρωτας πολλές φορές αργεί να έρθει και αν με ρωτάτε καλά κάνει. Συχνά με ρωτάνε άνθρωποι με απορία το πως άντεχα να είμαι για δύο χρόνια μόνη μου. Στην αρχή με παραξένεψε το γεγονός ότι τους κάνει τόσο εντύπωση, μετά από κάποια στιγμή απλά δεν έδινα σημασία. Με τον εαυτό μου τα έχω βρει κάτι που σημαίνει πως μπορώ να περνάω καλά μόνη, όσος χρόνος και να περάσει.
Ξέρω τι θέλω, τι δεν θέλω, τι αξίζω, τι δεν ανέχομαι πια. Ξέρω σε ποιο βάθρο ανήκει ο εαυτός μου. Αν λοιπόν είστε μόνες σας για αρκετό καιρό μην στεναχωριέστε. Αρχικά να το απολαύσετε και έπειτα αν έχετε υπομονή, θετικη ενέργεια και ανοιχτά μάτια η ζωή θα σας φέρει αυτόν τον άνθρωπο που αξίζετε και περιμένατε.

Δεν θα κοιμάσαι πια μόνη αλλά θα έχεις κάποιον που θα τον ξυπνάς και εκείνος θα γκρινιάζει. Θα γελάτε μαζί μέχρι τα ξημερώματα με χαζά πράγματα. Θα φιλιέστε σαν έφηβοι μέσα στα μαγαζία χωρίς να σας νοιάζει τίποτα. Δεν θα είσαι πια μόνη.

Κάπου εδω, σου χτυπάω ξανά το καμπανάκι και σου λέω πως μόνο αν αγαπήσεις εσυ τον εαυτό σου θα σε αγαπήσουν και εσένα. Μόνο αν ξέρεις και απαιτείς αυτόν που σου αξίζει, θα στον φέρει η ζωή.

Όταν βρεις αυτόν τον άνθρωπο που κάνει το στομάχι σου να ποναει από τα γέλια και παράλληλα το πάθος κάθεται στον καναπέ μαζί σας, μην μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς τους παλιούς και ίσως λάθος έρωτες.

See Also

Οι λάθος έρωτες ήρθαν και έφυγαν για έναν και μόνο λόγο για να εκτιμήσεις και να καταλάβεις τι τελικά θες.

Η ζωή έχει το δικό της πρόγραμμα και δεν έχεις εσύ το τηλεκοντρόλ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την εμπιστευτείς. Εγώ το κατάλαβα και το έκανα. Εσύ;

Σας φιλώ και σας αγαπώ.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top