Να τον προσέχεις, και να τον αγαπάς..

Γράφει η Φλώρα Σπανού

Αυτό είναι το πρώτο άρθρο που γράφω για σένα αγάπη μου και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο.
Άλλαξες τη ζωή μου από την πρώτη στιγμή που έμαθα για σένα.
Ήταν τόσο απρόσμενη η γνωριμία μας, όμως, πίστεψε με το αντιλήφθηκα από την αρχή.
Πριν ακόμη μου επιβεβαιώσουν την ύπαρξη σου είχα διαισθανθεί την παρουσία σου.
Ήταν λίγο ξαφνικό για μένα όλο αυτό, για όλους μας βέβαια, αλλά τόσο μα τόσο ευχάριστο!
Όλα άρχισαν να αλλάζουν μέρα με τη μέρα, πάνω μου, μέσα μου. Τόσα ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά, αγωνία, άγχος, φόβος, θλίψη.
Γιατί μωρό μου δεν κύλησαν όλα ομαλά από την αρχή.

Είχαμε κάποια «προβληματάκια». Δεν πρόλαβα να χαρώ με την είδηση του ερχομού σου και εκείνο το άσχημο συναίσθημα του φόβου ήρθε και φώλιασε στην καρδιά μου. Φοβήθηκα πολύ εκείνη την μέρα και τις επόμενες. Μη τυχόν και δεν προλάβω να σε γνωρίσω ψυχούλα μου.
Μη τυχόν και δεν προλάβω να σε μυρίσω. Μη τυχόν και δεν προλάβω να σε σφίξω στην αγκαλιά μου. Όμως, εσύ μωρό μου φάνηκες δυνατό από την αρχή!

Και όλα τα ξεπεράσαμε μαζί! Πόσο σε αγαπώ! Να ‘ξερες πως σε χαζεύω κάθε φορά που μου δίνεις κλωτσιές στην κοιλίτσα. Να ‘ξερες πόσες φορές σε χαϊδεύω τρυφερά. Αλλά είμαι σίγουρη πως όλα τα νιώθεις. Μπορεί να είσαι εκεί μέσα, να μην βλέπεις τίποτα, όμως σίγουρα όλα τα αισθάνεσαι, το βλέπω πως κάνεις την κοιλιά μου να κουνιέται ρυθμικά κάθε φορά που σε χαϊδεύω, κάθε φορά που σου μιλάω, κάθε φορά που σου βάζω μουσική.

Λίγες μέρες έμειναν ακόμη για να σε σφίξω στην αγκαλιά μου, για να σε μυρίσω, για να σου δώσω το πιο τρυφερό μου φιλί. Λίγες μέρες, υπομονή μωρό μου. Φοβάμαι δεν στο κρύβω και αγχώνομαι, όμως, πιστεύω πως εμείς οι δυο μαζί θα τα καταφέρουμε, με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα γνωριστούμε κι από κοντά. Μωράκι μου σ’ αγαπώ. Κι αυτή η αγάπη μου για σένα είναι απέραντη και μοναδική. Είσαι κομμάτι του εαυτού μου, της ψυχής μου και πιστεύω πως μόλις σε πρωτοδώ θα σε ερωτευτώ.

Ναι, θα σε ερωτευτώ! Θα είσαι ο πρίγκιπας μου κι εγώ η βασίλισσα που θα σε έχει στην αγκαλιά της και θα σε νανουρίζει γλυκά ωσότου να κοιμηθείς.

Καρδιά της καρδιάς μου, ψυχή της ψυχής μου εσύ σε περιμένω να ‘ρθεις..

 

See Also

Η Φλώρα μας, το πρωί του Σαββάτου έφερε στον κόσμο το πιο όμορφο δημιούργημά της κι εμείς εδώ, η συντακτική της οικογένεια, της ευχόμαστε.. να βλέπει το γιόκα της μόνο να γελάει.. κι εσύ μικρό αντράκι.. να γίνεις περήφανος για την μαμά – Φλώρα. Είναι ένα μικρό διαμάντι.. 

 

*Ο Μάιος, είναι ο δικός μας “ιδιαίτερος” μήνας, καθώς γινόμαστε ενός έτους!
Κάθε μέρα μέχρι τις 12 Μαϊου  θα υπάρχει ένα ιδιαίτερο Love Letter, από τους συντάκτες μας..

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top