Δώσε μου ένα μυαλό να ερωτευτώ!

Γράφει η Αντζέλικα Θεοφανίδη

Αν ερωτευτείς μυαλό, έμπλεξες και το ξεμπλέξιμο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι λες και έχεις χαθεί μέσα σε ένα λαβύρινθο και το γουστάρεις κιόλας. Δυστυχώς στις μέρες μας τα ερωτεύσιμα μυαλά σπανίζουν και αν τύχει μια τέτοια συνάντηση, είναι λες και αντικρίζεις μια όαση στην έρημο μιας κοινωνίας που έχει κάνει την εμφάνιση θεά των πάντων. Μια θεά στην οποία θυσιάζονται καθημερινά μυαλά και αξίες. Μια όαση λοιπόν, τα ερωτεύσιμα μυαλά γιατί σπανίζουν μεν αλλά υπάρχουν.

Αυτά τα μυαλά να κυνηγάτε, γιατί κορμιά έχουν όλοι. Μυαλά αδάμαστα, τολμηρά, αναρχικά που αν ξεκινήσουν να ξετυλίγουν τις ιδέες που κουβαλούν δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας παρασύρουν στον κόσμο τους. Ο λόγος τους, οι γνώσεις τους και πως τις διαχειρίζονται, οι συνειρμοί που σου πετάνε και λες εδώ είμαστε. Αυτός ο τύπος ή αυτή η τύπισσα είναι αυτοί που τσαλακώνουν την εικόνα της εποχής μας. Πως; Με το μυαλό τους. Δίνουν χρώμα στην μουντή πραγματικότητα της εικόνας που κρύβει πίσω της έρωτες κυνικούς, απρόσωπους, έρωτες των social media που προσπαθούν πλασαρωντας τον εαυτό τους να καλύψουν πιθανά κενά στις σχέσεις τους που είναι βασισμένες στο φαίνεσθαι.

See Also

Το μυαλό γοητεύει. Το πώς θα σε μυήσει στο δικό του τρόπο σκέψης, είναι από μόνο του ερωτεύσιμο. Δεν θέλει να του μοιάσεις, θέλει να γνωρίσεις κάτι διαφορετικό, να σου δείξει τον κόσμο όπως αυτός ή αυτή τον βλέπει. Αυτά τα μυαλά τα βλέπουμε συχνά σε ταινίες και σειρές που σε παρασέρνουν μόνο με τον δαιμόνιο τρόπο σκέψης τους. Γιατί έχει τη δύναμη να το κάνει αυτό το μυαλό. Να σε μαγέψει. Υπάρχουν εκεί έξω, αναζητήστε τους και όταν τους συναντήσετε θα τους αναγνωρίσετε από τη λάμψη των ματιών τους. Το ξαναλέω. Κορμιά έχουν όλοι, μυαλά και μάτια λαμπερά ελάχιστοι.

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top