Κάθε μέρα νιώθω και λίγο πιο ερωτευμένη μαζί σου

Γράφει η Άντζελα Καμπέρου

Έχω ακούσει να λένε – και έχω πει και η ίδια- πως ο έρωτας είναι ένα πυροτέχνημα που λάμπει για λίγο και μετά σκορπίζει πάλι το σκοτάδι, μα πλέον δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Περνάνε οι μέρες και οι μήνες και κάθε μέρα αυτό το πυροτέχνημα γίνεται όλο και πιο φωτεινό, όλο και πιο μεγάλο. Οι γυαλάδες του απλώνονται σε όλο τον ουρανό και δεν σβήνουν, μένουν αναμμένες, στραφταλίζουν και γυαλίζουν και παίρνουν κάθε λογής χρώματα.

Κάθε μέρα σε κοιτάω και ανακαλύπτω και κάτι καινούργιο. Μία ακόμα μικρή λεπτομέρεια πάνω σου που λατρεύω και αγαπώ. Κάθε μέρα νιώθω και λίγο πιο ερωτευμένη μαζί σου. Με τον τρόπο που γελάς, με τις γκριμάτσες που παίρνεις όταν μπερδεύεις τα λόγια σου και παθαίνεις αυτά τα μικρά “εγκεφαλικά”, όπως τα ονομάζεις. Κάθε μέρα είμαι και λίγο πιο ερωτευμένη με τον τρόπο που κλείνουν τα χέρια σου γύρω μου, με τα μάτια σου που γυαλίζουν όταν μιλάς για κάτι που αγαπάς, για κάτι που παθιάζεσαι.

Δεν έχει πέσει σκοτάδι. Δεν έχει μαυρίσει ο ουρανός. Δεν έχουν σβήσει τα χρώματα. Κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ, τα πάντα γύρω είναι πιο λαμπερά. Κάθε μέρα ο έρωτας φωτίζει τα πάντα γύρω μου. Και ίσως να είναι μια οφθαλμαπάτη και όλα να είναι το ίδιο φωτεινά με εχθές και προχθές, ίσως ο νυχτερινός ουρανός να μην έχει παντού διάσπαρτα μικρά φωτάκια, ίσως τα πυροτεχνήματα να μην λάμπουν για παραπάνω από λίγα λεπτά. Ίσως εγώ είμαι απλά ονειροπόλα.

See Also

Μα αυτό που ζω μαζί σου δεν είναι οφθαλμαπάτη, δεν είναι ένα ψέμα, δεν είναι μια ψευδαίσθηση της στιγμής. Κάθε μέρα μαζί σου, ακόμα και η πιο χαλαρή μέρα είναι μια μέρα που δεν θα άλλαζα στιγμή. Ακόμα και αν απλά λιώσουμε στον καναπέ με μία σειρά να παίζει όλη μέρα στην τηλεόραση και βλέπουμε το ένα επεισόδιο μετά το άλλο, ακόμα και τότε όταν γυρνάω και σε κοιτάω καταλαβαίνω γιατί είμαι τόσο ευτυχισμένη δίπλα σου. Ο τρόπος που γυρνάς και με κοιτάς με αυτό το ανεπαίσθητο χαμόγελο στα χείλη σου όταν με πιάνεις να σε κοιτάω μπορεί να με χαζέψει.

Κάθε μέρα και λίγο πιο ερωτευμένη. Κάθε μέρα και λίγο πιο χαρούμενη. Κάθε μέρα και ένα νέο πυροτέχνημα που φωτίζει λίγο παραπάνω τα βράδια μου. Κάθε βράδυ και πιο φωτεινό από το προηγούμενο. Κι ας είναι πυροτέχνημα όπως λένε οι πολλοί. Κι ας είναι της στιγμής. Εγώ το ζω μαζί σου και είναι το πιο όμορφο πυροτέχνημα που έχω δει!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top