Άντρας θα πει, πράξεις και μπέσα.

Γράφει ο Γιώργος Γαλάνης

Άντρας! Ένα φύλο δυνατό από τη φύση του αλλά ψυχικά αδύναμο με αρκετή δόση ευαισθησίας μέσα του! Τον άντρα δεν τον κάνουν τα μπράτσα του ή η δύναμη που μπορεί να έχει. Άντρας, σημαίνει να έχεις μυαλό, να σέβεσαι, να δημιουργείς, να εκτιμάς. Άντρας, σημαίνει να μπορείς να στέκεσαι στα πόδια σου και να φέρεις εις πέρας το δύσκολο έργο που σου όρισαν απέναντι στη γυναίκα, απέναντι στην ίδια τη ζωή!

Η γυναίκα, είναι εκείνη που επέλεξε να σταθεί δίπλα σου και να σε κρατήσει ζωντανό, να σε καθοδηγήσει στην πορεία της ζωής σου, αφού τελικά εκείνη είναι πιο δυνατή από σένα. Η γυναίκα, είναι εκείνο το πλάσμα που φτιάχτηκε για να αντέχει πόνο, που όμοιό του δεν έχεις φανταστεί. Δημιουργήθηκε από τη ζωή, φτιαγμένη για να δημιουργεί και πάλι ζωή!

Για πες μου λίγο άντρα, καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει, πως επιβάλλεται να τιμάς την γυναίκα που έχεις δίπλα σου, να της χαρίζεις όμορφες στιγμές, να την κάνεις να χαμογελάει και να την κάνεις να αισθάνεται ασφάλεια μαζί σου, παρά τις δικές της προσωπικές ανασφάλειες. Σημαίνει, να τη φροντίζεις και να της δίνεις αγάπη. Αν νομίζεις πως με κλάματα και βία της δείχνεις αγάπη, γελιέσαι φίλε…άνανδρος είσαι!

Κάνε μια γυναίκα να σε αγαπήσει γι’αυτό που κρύβεις μέσα στην καρδιά σου, ντόμπρα και σταράτα. Καν΄την να σε εμπιστευτεί στην πορεία της μαζί σου και δεν θα χάσεις! Άφησέ την, να πιστεύει πως εκείνη κινεί τα νήματα αλλά να βρίσκεσαι πάντα δίπλα της και ένα βήμα μπροστά της. Άσε το μυαλό σου να μαγευτεί από εκείνη και να τη μαγέψει και πίστεψέ με δεν υπάρχει τίποτε πιο γοητευτικό, ερεθιστικό και εθιστικό από αυτό!

See Also

Αν φίλε δεν είσαι πρόθυμος για κάτι από αυτά, τότε να ξέρεις πως όσα λεφτά ή όση εξουσία κι αν έχεις, στο τέλος θα χάσεις εκείνη και μαζί της τα πάντα. Τότε, όμως θα είναι αργά για να καταλάβεις πως τα υλικά αγαθά, μαζί της δεν είχαν ποτέ ούτε δύναμη μα ούτε και αξία.

Να θυμάσαι, πως ένας άντρας κρίνεται από το λόγο, τις πράξεις και τη μπέσα του. Κρίνεται από τη συμπεριφορά και τους τρόπους του. Λες πως δεν καταλαβαίνεις τις γυναίκες, τις πραγματικές γυναίκες, όταν στ αλήθεια αυτά που ζητάνε είναι τα απλά. Το θέμα είναι, εσύ μπορείς; Εκεί αξίζει να λέγεσαι άντρας!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top