Αγαπημένε μου παρτάκια, τώρα που με θυμήθηκες, έχω ήδη φύγει!

Γράφει η Στέλλα Γρηγοροπούλου

Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται μόνο για να πάρουν; Υπάρχουν κα ζουν μαζί μας και είναι δίπλα μας. Βασικά είναι παντού!

Έρχονται μόνο για να σε κάνουν κομμάτια και μετά να  φύγουν. Δεν έχουν μάθει να δίνουν. Έχουν μάθει να τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτούλης τους. Δεν φταίνε εκείνοι. Εσύ φταις που ακόμα δεν έχεις μάθει ποιους να εμπιστεύεσαι. Δεν έχεις μάθει να κρίνεις ποιοι είναι όλοι αυτοί γύρω σου και τι ζητούν από εσένα.

Τι ζητούν; Θα σου πω εγώ μάτια μου. Ζητούν να πάρουν ότι καλύτερο έχεις πλάσει και να σε πετάξουν σαν χαρτί από σοκοφρέτα όταν πια δεν σε χρειάζονται άλλο. Την φάγαμε τη νόστιμη σοκοφρέτα και το περιτύλιγμά της δεν το χρειαζόμαστε πια.  Να σου ρουφήξουν ότι πολύτιμο έχεις χτίσει μέσα σου, έχεις παλέψει για να φτιάξεις. Ότι καλό!

Σε θυμούνται κάτι ήρεμα βράδια σου μόνο και μόνο για να σε ξεσηκώσουν. Μόνο και μόνο για να σε εκμεταλλευτούν. Να πάρουν από μέσα σου τη σιγουριά σου και ότι έχεις φτιάξει μέχρι σήμερα με κόπο.

Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν είναι καλά λέει. Η δουλεία τους δεν πήγε καλά, το αγόρι τους, το κορίτσι τους, ο θείος τους, ο σκύλος τους και ότι άλλο. Ξέρω και εγώ τι; Δεν νομίζω πως έχει καμία σημασία. Απλά δεν νιώθουν καλά και ξέρουν πως εσύ είσαι πάντα εκεί για να τους δώσεις την καλή σου ενέργεια και να τους κάνεις καλά με μόνο μια κουβέντα σου. Να τα πάρεις όλα από μέσα τους και να τους χαμογελάσεις τόσο πολύ όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Ήρθαν λοιπόν και πήραν. Μετά; Μετά τέλος φίλε μου. Δεν μας νοιάζει τι κάνεις εσύ πως το κάνεις και γιατί. Σημασία έχει πως εκείνοι πήραν εκείνο που ήθελαν. Ρούφηξαν την ενέργειά σου μέχρι τα νύχια και τώρα είναι έτοιμοι να πάρουν την ανάσα τους μαζί με τις συμβουλές σου και να πάνε παρακάτω. Μην θεωρήσεις καθόλου περίεργο όταν πας να τους μιλήσεις αν σε ξεπετάξουν όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν. Ωχου και εσύ τώρα.  Τι θέλεις; Τα είπαμε δεν τα είπαμε; Εσύ ούτως ή άλλος είσαι καλά και πάντα χαμογελάς. Δεν έχεις ανάγκη. Είσαι μόνο εδώ για να μας φτιάχνεις.

Μετά; Μετά σε βλέπουν το πρωί και δεν σου λένε ούτε καλημέρα. Εντάξει πολλά ζητάς και εσύ! Τα είπαμε μας τα έλυσες τα θέματά μας, τώρα άντε γεια.

Ξέρεις αυτοί οι άνθρωποι έχουν και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και ειλικρινά δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω πως τα έχουν φτιαγμένα στο μυαλό τους. Όπως και να τα έχουν πάντως εκείνοι μια χαρά τα καταφέρνουν Εσύ; Εσύ είναι το θέμα τι κάνεις και που καταναλώνεσαι. Μην γίνεσαι το χαρτάκι της σοκοφρέτας. Μην το επιτρέπεις! Άνοιξε τα ματάκια σου και άρχισε να ξεχωρίσεις ποιοι είναι όλοι αυτοί γύρω σου και τη θέλουν από εσένα. Ξεκαθάρισε και κράτα τον καθένα στη θέση του.

Ξέρεις γιατί; Για να μην πληγώνεσαι και να μην έχει απαιτήσεις από άδειους ανθρώπους καρδιά μου. Δεν σου αξίζει και σε κανέναν μας δεν αξίζει. Λίγοι και καλοί και οι υπόλοιποι στα σπιτάκια τους. Δεν είσαι εσύ εκείνος που θα τους φτιάξει όλους. Θα φτιάξεις μόνο εκείνους που αξίζουν. Εκείνους που είναι μαζί σου και στα δικά σου δύσκολα. Έχεις και εσύ τέτοια. Λέμε τώρα…

See Also

Άνοιξε τα ματάκια σου και μάθε να ζητάς και όχι μόνο να δίνεις. Το ξέρω πως έτσι έχεις μάθει αλλά μάλλον ήρθε ο καιρός να το αλλάξεις. Κάπου μέσα σε όλα αυτά υπάρχεις και εσύ! Για πάμε να ζητάμε λοιπόν. Για πάμε να διώχνουμε όλους αυτούς που έρχονται μόνο για να μας ρουφήξουν την λαμπερή μας ενέργεια!

Μα ακόμα δεν τους έμαθες; Δεν έμαθες!

Πάμε να τα αλλάξουμε λοιπόν. Πάμε να μάθουμε να παίρνουμε και να ζητάμε! Θέλει κόπο αλλά θα τα καταφέρουμε. Εμείς θα βρούμε τον τρόπο. Μόνοι μας. Όπως μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε. Πάντα μόνοι!

Σίγουρα!

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top