Blog

Γράφει η Κατερίνα Κυπρίου

Εκεί που κάθεσαι και πίνεις το ποτό σου, βλέπεις τον τύπο απέναντι να σε κοιτά…Το βλέμμα σου στέκεται για λίγο πάνω του. Στο μαλλί του, στο ντύσιμό του, στο πρόσωπό του ,στο κορμί του! Τον βλέπεις να σου χαμογελάει. Εντάξει, καλός σου φαίνεται! Παίρνεις για λίγο το βλέμμα σου από πάνω του και το καρφώνεις στο ποτό σου. Σκέφτεσαι ότι δεν θέλεις να σε πει και “εύκολη”, αλλά είναι καιρός που είσαι μόνη και η μοναξιά σου ώρες ώρες δεν αντέχεται! Και το κορμί σου; Τί γίνεται όταν είναι για καιρό ανικανοποίητο; Το βλέπεις, το αισθάνεσαι ότι έχει κι αυτό τις απαιτήσεις του!

Το ποτάκι που έρχεται, είναι από τον κύριο απέναντι, σου λέει ο μπάρμαν κι εσύ γυρνάς και τον κοιτάς που πλησιάζει….
Μετά τις πρώτες συστάσεις, αρχίζει και η κουβέντα. Το ένα ποτό φέρνει το άλλο και το ξημέρωμα σας βρίσκει πάνω σε ένα κρεβάτι! Μαλλον καλό το σεξ, αφού δεν θυμάσαι και πολλά πράγματα. Και πώς είπαμε ότι τον λένε τον άνδρα που κοιμάται δίπλα σου; Ούτε αυτό καλά καλά θυμάσαι!

Το κορμί σου χόρτασε άραγε; Μπορεί ναι,μπορεί και όχι… Τα ρούχα σου που βρίσκονται σκόρπια στο πάτωμα, σαν βρώμικα κουρέλια σου μοιάζουν. Γυρνάς να αγκαλιάσεις το κορμί που λίγες ώρες πριν του δόθηκες και μ’ένα μουρμουρητό του τύπου “άσε με νυστάζω”, τον βλέπεις να γυρνάει πλευρό κι εσύ μένεις πιο μόνη από ποτέ! Σηκώνεσαι βιαστικά, φοράς τα κουρέλια σου και εξαφανιζεσαι! Πριν κλείσεις την πόρτα, αφήνεις δίπλα του κι ένα χαρτάκι με το τηλέφωνό σου. Την ελπίδα ότι θα σε πάρει, την παίρνεις μαζί σου. Την κουβαλάς και την επόμενη μέρα και τη μεθεπόμενη, αλλά μάταια, ο τύπος άφαντος!

Ξύπνα καλή μου! Μα τι φαντάστηκες, ότι έτσι θα γνωρίσεις ξανά τον έρωτα; Ξεπέτα ήσουν!
Και οι ξεπέτες φθείρουν, κορίτσι μου! Ξεπούλησες το κορμί σου για λίγες σταγόνες ηδονής, που ούτε καν θυμάσαι. Πάω στοίχημα,πως ούτε αυτός θα τις θυμάται! Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν είσαι καλύτερη απ’αυτόν. Ξεπέτα έκανες κι εσύ μαζί του.

Αν αυτό είναι που ήθελες, δικαίωμά σου έχω να σου πω! Αν γουστάρεις να ξοδεύεις τα χάδια, τα φιλιά, τις αγκαλιές σου, δικαίωμά σου επίσης! Αν τη βρίσκεις να σπαταλιέσαι σε ανούσιες συνευρέσεις και σε γνωριμίες της μιας βραδιάς, μαγκιά σου! Αλλά μη θυμώνεις και μη βρίζεις τους άντρες γι’ αυτό. Σου έδειξε ακριβώς τι ήθελε από σένα κι εσύ του το’ δωσες απλόχερα. Μη νιώθεις προδομένη και ταπεινωμένη λοιπόν. Μην αναθεματίζεις την τύχη σου, εσύ το διάλεξες, σωστά; Μη λες δεν υπάρχουν συναισθήματα, ούτε εσύ τα διαθέτεις. Και το κορμί σου δεν σε πρόδωσε, εσύ το χάρισες. Μην οργίζεσαι με τον άντρα που κοιμήθηκες, σε αντιμετώπισε όπως κι εσύ. Για μια βραδιά σε μέτρησε, αφού αυτό του έδειξες πως ήσουν!

Και με την ψυχή σου τι έκανες, μου λες; Δεν σου το παίζω ανώτερη, αλλά δεν μου αρέσει που το παίζεις θύμα, κατάλαβες; Επιλογή σου ήταν κοπελιά και μάθε να τη στηρίζεις! Αλλιώς άλλαξε και αντιμετώπισε τους άντρες όπως θα ήθελες να σε αντιμετωπίσουν! Αν θες να κερδίσεις τον σεβασμό τους, θα πρέπει να μάθεις και να τους σέβεσαι! Και αν θες να λέγεσαι γυναίκα, προσπάθησε και να της μοιαζεις! Διαφορετικά θα σου φέρονται σαν πόρνη και δεν τους αδικώ να ξέρεις. Σήκωσε τώρα το κεφαλάκι σου ψηλά και σκέψου….σκέψου σε ποια κατηγορία γυναικών θέλεις να ανήκεις. Αλλά πάψε να κλαίγεσαι, γαμώτο. Ούτε κι εγώ δεν σε αντέχω!

Σου το είπα από πριν, οι ξεπέτες πάντα φθείρουν καλή μου…..