Έγινε συνήθεια το εύκολο και το φτηνό, και ξεχάστηκε πώς είναι η αληθινή γυναίκα..

Γράφει η Λιάνα Ζαφειράτου

Είναι κάτι μπερδεμένες ψυχές, με κάτι μπερδεμένα μυαλά και βλέμματα άλλο να σου λέω άλλο να τις βλέπεις. Δεν εννοούν να καταλάβουν ότι άλλο το καλό κρεββάτι άλλο ο έρωτας, άλλο το “σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε βρισκόμαστε, πηδιομαστε”, άλλο η σχέση.

Πιστεύουν ότι τα κοριτσάκια δεν είναι ικανά να τα ξεχωρίσουν αυτά. Τα κοριτσάκια όχι δεν μπορούν, οι γυναίκες όμως μπορούν, και πολύ καλά μάλιστα, από χιλιόμετρα μακριά.

Δεν εννοούν να καταλάβουν ότι το καλό κρεββάτι είναι δυνατόν να είναι το ζητούμενο και από τη γυναίκα. Γι’αυτό προσπαθούν να το πασπαλίσουν (και πολύ άτσαλα κιόλας) με τόνους χρυσόσκονης γιατί πιστεύουν ότι μόνο έτσι θα πάρουν αυτό που θέλουν.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι οι γυναίκες το μυρίζονται αυτό  πολύ γρήγορα. Η γυναίκα ξέρει τον τρόπο να σε τσεκάρει αγοράκι απλά και γρήγορα.  Ένα ζόρι λιγάκι πιο έντονο και η χρυσόσκονη σκορπίζεται στον αέρα και χάνεται. Ένα σπρωξιματακι τόσο δα και το αγοράκι έχει εξαφανιστεί σαν τον κλέφτη…

Ένα σπρώξιμο είναι αρκετό για να δείξετε όλη την σύγχυση και τον πανικό σας. Το βλέπει στα μάτια σας  μυρίζει τους φόβους σας πολύ πριν την άτακτη φυγή σας.

Μην σας ξεγελάει το γεγονός ότι η γυναίκα θα σας δώσει πράγματα, είναι επιλογή της. Δίνει γιατί έχει να δώσει, για εκείνη το κάνει όχι για σας. Ξέρει ότι δεν είστε σε θέση να τα εκτιμήσετε , ξέρει ότι το πιο πιθανό είναι να μην τα δείτε καν.  Γιατί ξέρει ότι δεν μπορείτε να τα δείτε.

Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ στα μικρά, τα λίγα, τα φτηνά που δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε και να μετρήσετε σωστά αυτό που έχετε μπροστά στα μάτια σας.  Σας μπερδεύει και δεν ξέρετε πως να το διαχειριστείτε. Εξού και η άτακτη φυγή και οι σπασμωδικές αντιδράσεις  είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε.

Αλλά λέω, άλλα κάνω και άλλα εννοώ που λέει και το τραγούδι.

Μην πιστέψετε ούτε για μια στιγμή ότι αυτή τη γυναίκα την έχετε κατακτήσει, ότι είναι άλλο ένα βέλος στη φαρέτρα σας.  Όση χρυσόσκονη και να βάλετε η γυναίκα ξέρει, βλέπει, διαισθάνεται.  Αν όχι με την πρώτη  ματιά τότε σίγουρα στην πρώτη στροφή μπορεί και θα σας πετάξει εκτός πορείας. Αν πάλι, λέω αν, καταφέρετε να την ξεγελασετε θα είναι για πολύ λίγο, πάλι εκεί στη στροφή θα καταφέρει να σας κάνει…αόρατους!!!

See Also

Μην κοκορευεστε καταφέρατε να βγάλετε άλλη μια πικραμένη κοπελίτσα στη πιάτσα γιατί δεν ισχύει. Η γυναίκα που σας έδωσε πράγματα γνωρίζοντας τη σύγχυση και το μπέρδεμα σας το έκανε από επιλογή της.  Σημαίνει ότι είχε πράγματα να σας δώσει δεν θα τις λείψουν, εσείς; Αυτή η γυναίκα πιστεύει και στον έρωτα και στην αγάπη και θα τα βρει γιατί ξέρει να τα διακρίνει.  Εσείς μπορείτε να τα δείτε και να τα ξεχωρίσετε στο μπερδεμένο σας μυαλό;

Αυτή η γυναίκα ξέρει να δίνει μάχες αν χρειαστεί και ξέρει και πως να τις κερδίζει. Εσείς ξέρετε να παλεύετε για αυτό που θέλετε ή απλά το βάζετε στα πόδια στα δύσκολα;

Αυτή η γυναίκα μπορεί και ξέρει πως να σταθεί δίπλα στον άντρα της. Εσείς είστε σε θέση να σταθείτε δίπλα σε μια γυναίκα;

Αυτή η γυναίκα είμαι εγώ. Εσύ ποιος είσαι ξέρεις;

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top