Πρώτα σε θαύμασα, μετά σε ερωτεύτηκα..

Γράφει η Κική Γ. 

Ναι σε ερωτεύτηκα. Ήμουν τόσο σίγουρη, γιατί ένιωσα διαφορετικά. Δεν ήταν μόνο το παρουσιαστικό σου που σίγουρα μου τράβηξε τη προσοχή. Ήταν εκείνο το βλέμμα γεμάτο νόημα, εκείνη η απίστευτη ματιά που λάβωσε την καρδιά με την πρώτη. Ήταν εκείνο το γλυκό σου στόμα ,που τόσο όμορφα εξιστορούσε γεγονότα χωρίς να παρουσιάζεσαι ξερόλας.
Είχες κατάρτιση, γνώσεις, επιχειρήματα μεστό και ήρεμο λόγο. Άγγιξες τις ευαίσθητες χορδές μου και ταυτόχρονα με μάγεψες. Μίλησες πρώτα στο μυαλό μου. Ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε την ψυχή μου και αναστάτωσε το σώμα μου.
Αν δεν πειστεί το μυαλό το σώμα δεν αντιδρά, ούτε αναστατώνεται. Ήταν τόσο εύκολο μαζί σου τελικά. Όλα όσα αναζητούσα και θεωρούσα πως ήταν απλά όνειρο, σε απόλυτη αρμονία. Σε θαύμασα πολύ και με κέρδισες. Αν δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα, δεν υπάρχει έρωτας. Δεν υπάρχει πάθος, ένταση, χημεία, διάρκεια, ουσία. Τα πάντα εκδηλώθηκαν στον υπέρτατο βαθμό και δεν θα πάψουν, όσο εσύ θα συνεχίζεις να δαμάζεις το μυαλό μου και καθημερινά να με εκπλήσσεις. Έχεις αυτό το μοναδικό ταλέντο να κάνεις την κάθε μέρα μας μοναδική, την κάθε στιγμή μας ιδιαίτερη. Η ύπαρξη σου τελικά μεθάει τον εγκέφαλο και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις ως και τις απορρυθμίζει. Τόσο απλά!

© 2023 Love&More. All Rights Reserved. Design by JG Web Design

Contact us

Scroll To Top